Pagini

luni, 11 aprilie 2016

Cu AVBS Credit poti rezolva multe lucruri...

Imi doresc de foarte mult timp sa-mi pun mai bine blogul pe ''picioare'', sa fiu cunoscut-a si de ce nu sa colaborez cu diferite companii. Acest lucru inseamna foarte multa munca, pasiune si de ce nu sa investesti credit pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Am blogul de o perioada buna de timp, vreo 3 ani, au fost momente in care am vrut sa renunt pentru ca nu mai puteam, iar atunci imi pierdeam cititorii si nu mai ajungeam pana aici.

Dar cu putin ajutor am incercat sa schimb unele chestii pe blog, sa fiu mult mai atenta la ceea ce doresc ei si sa tin cont si de parerea lor. E clar ca oamenii nu au incetat sa ma urmareasca, ba mai mult au inceput sa vina cat mai multi pe zi ce trece ..deoarece le placeau articolele mele.
Din punctul meu de vedere ,e foarte greu sa te mentii in top ,sa vezi cum unii au mare succes iar tu ...tu ai ramas acolo jos si te urmaresc prietenii.De curand vedeam la TV cum unele bloguri au succes si castiga credit de pe urma aceasta,au multe vizite si munca depusa e o pasiune.Asta incerc si eu sa fac.

Am descoperit cu ajutorul SexulSlab.info  multe informatii foarte utile cum ca AVBS Credit te scoate din orice incurcatura.Este o companie de intermediri credite bancare care s-a axat in principal pe consultanța în domeniul financiar-bancar.Aceasta societate s-a infiintat in anul 2007 ,de catre Valentin Anghel ,cu scopul de a oferi cele mai bune soluții de creditare de pe piața financiar-bancară. Brokerii sunt recunoscutii pentru profesionalism si seriozitate de care dau dovada,dar mai ales pentru capacitatea de a gasi cele mai bune solutii de finantare. Eu imi doresc sa obtin un credit rapid fara prea multe drumuri la banicii si dezamagirii,oare cer prea mult??? 

Din fericire aceasta companie imi poate oferi multe lucruri. Atat credit rapid  cat si credit de nevoi personale, credit ipotecar si multe altele. Printr-un simplu telefon, am rezolvat totul. Mi-a raspuns o persoana foarte draguta, care m-a incurajat pe tot parcursul convorbiri in dorinta mea de a-mi imbunatati blogul. E foarte greu sa obtii un credit, mai ales atunci cand mai ai deja unul, dar cu AVBS totul e posibil. Si iata fara sa vreau am obtinut suma dorita, ei au cautat imprumutul perfect pentru mine, iar eu doar m-am bucurat de rezultatul final.

Cu suma care o am, imi caut un domeniu si multe alte chestii legate de blog.Vreau sa aibe o noua casa ,un nou decor si articole mult mai bune. Aceasta munca cred ca o sa-mi aduca multe avantaje ,nu cred ca voi avea de pierdut atata timp cat totul este facut cu pasiune. Un blogger are foarte mult de munca este atent la imaginea lui,la cum pune in pagina articolele si multe chestiuni marunte care un cititor nu le baga de seama .El  doar citeste si se bucura de rezultatul final.

Ultimul articol scris pentru Spring SuperBlog2016.

Un comentariu:

  1. Mulțumim pentru articol și mult succes! Dacă îți place să scrii și iubești bloggingul, atunci cu siguranță vei evolua și vei cunoaște succesul!

    RăspundețiȘtergere