Pagini

marți, 5 aprilie 2016

Finisare si decorare...in propria casa doar cu Diego.

Îmi place sa decorez casa,am anumite idei si gusturi,soțul se ocupa cu tapetul,parchetul si finisarea lor.Ne-am hotărat ca in aceasta primăvară sa facem curățenia mai devreme si ne-am achiziționat toate lucrurile necesare si ne-am apucat de treaba.Tot ce trebuie sa ai răbdare si voință si restul se rezolva.Dar pentru a ieși pe gustul nostru am făcut câteva investiții si am avut nevoie de sfatul unor specialiști cum ar fi cei de la Diego care ne-au învăț si ne-au sfătuit numai de bine.

Am făcut lista cu tot ce ne trebuie tapet,galerie si șină pentru perdea dar am vrut sa schimbam si parchetul care nu prea mai era bun,era zgâriat si nu mai avea acel luciu.Am văzut in magazin parchet rezistent la apa care ne va fi de foarte mare folos,pentru ca cel mic sigur se va juca si va scăpa pe jos biberonul cu apa iar daca nu e unul foarte bun avem ocazia la anul sa-l schimbam din nou ,pentru ca se va umfla si nu va rezista.E unul dintre cele mai importante elemente decorative într-o locuința.Acesta e prezent in dormitoare,sufragerii ,living-uri ,holuri si mai nou am văzut si prin bucatarii ,fiind o pardoseala calda ,sporind confortul din casa.Așa am făcut si acum vreo cinci ani când am optat pentru un parchet in dormitor deschis la culoare dar foarte ieftin si l-am montat.Iar acum ne pare rau pentru ca el după ceva timp a început sa scârțâie din toate încheieturile ,cu zgârieturi care nu știu cum au apărut si un aspect șters departe de aspectul lucios de cum îl avea odată.

Noroc ca am găsit la Diego Romania ,care comercializează parchet de foarte buna calitate.O sa îmi spuneți ca sunt atâtea locuri in care putem găsi parchet bun,dar aici va pot contrazice pentru ca in acest magazin am descoperit multe avantaje care aș vrea sa vi le spun si vouă:

1. Unele magazine care vând parchet online nu au si showroom ,unde ii poți vedea culoare care acesta poate fi diferita ca in catalog, îl poți atinge si sa ii simți vibrația ,căldura si finisajul.

2.Au o gama larga de modele si culori,texturi si esențe lemnoase.Mai mult decât atât aici puteți găsi un consultant care va poate ajuta cu sfaturi in alegerea parchetului potrivit.

3.Preturi avantajoase si foarte acceptabile.

4.La comenzile online puteți găsi si un calculator care iți va spune exact de cate cutii de parchet ai nevoie, in funcție de suprafața pe care se va face montajul.

5.Transportul este gratuit si respectiv perioada livrări dimineața sau după-amiaza.

6.Mai mult decât atât puteți beneficia de card de fidelitate care este mai rentabil ,deoarece puteți beneficia lunar de promoții speciale cu reduceri de până la 50% .Servicii DIEGO unice, oferite exclusiv posesorilor de card de fidelitate iar aplicația este simplă, fără obligație de cumpărare.

Am ales deja parchetul care îl va monta soțul in dormitor.Va completa foarte bine restul decorului ,sporindu-i eleganta.Soțul a mai optat pentru finisarea lui cu ulei pentru a păstra mai mult din aspectul lui natural.Acesta e mult mai gros ,mult mai rezistent decât vechiul parchet laminat ,e mai ușor de întreținut si da un aer de noblețe încăperii.Prin urmare ne-am găsit parchetul potrivit care îl vom avea foarte mult timp.Daca te-am convins ca eu am făcut alegerea cea mai bună ,poți intra pe site si sa-mi spui ce parchet iți face si tie cu ochiul.
Sursa casadex.ro

Tapetul tot din acest magazin l-am ales.E o culoare deschisa ,nu foarte încărcata.Aplicarea lui pe un singur perete poate schimba total spațiul sau chiar poate aduce o pată de culoare daca se folosesc culori calde sau texturi fine.Acesta poate fi de doua categorii: cu suprafață imprimata si cu textura in relief ce poate fi vopsita, in tapete lavabile sau non-lavabile.Iar tipul standard nu este lavabil si poate fi curățat cu ajutorul unei cârpe umede,fără sa punem detergenți care pot deteriora suprafața.Tapetul lavabil este mai rezistent la apa si la pete, datorita acoperirii cu un strat protector transparent. Am ales un tapet cu motive florale ,culori moi si pastelate.

La galerie si sina pentru peredea a fost foarte greu sa ne decidem.Erau multe modele si forme ,ochii imi fugeau la toate si nu stiam care va fi a mea.Dar nici aici nu ne-am lasat batuti unul dintre specialistii companiei ne-a invitat la o cafea si sa ne sfatuieasca in alegerea potrivita.Sa se potriveasca cu ce am ales noi si sa dea bine in camera.Cu ajutorul specialistului parca nu a mai fost greu.
Am ales o galerie tubulara de pe site ,care are diametru de 16 mm, lungime de 260cm.Iar surfilarea perdelei se face tot aici,nu mai trebuie sa mai cauti in oras o croitoreasa pentru a-ti face perdeaua.Specialistii manipuleaza perdeaua cu multa indemanare si in maxim 10 zile o ve-ti lua si calcata.

La finalul articolului as vrea sa va mai spun cateva cuvinte.Noi suntem tare multumiti de acest magazin si il recomandam cu foarte mare caldura.Merita banutii pe care ii dati.

Acest articol participa la Spring SuperBlog2016.

Un comentariu:

  1. Si eu intentionez sa renovez apartamentul si chiar o sa profit de sfatul tau legat de Diego cand o sa caut parchet

    RăspundețiȘtergere