Pagini

luni, 25 aprilie 2016

OOTD Rochita in dungi

Va spuneam acum ceva timp pe contul de socializare Facebook ,ca am primit coletul de la Wholesalebuying si ca urmeaza sa va prezint produsele achizitionate. Dupa cateva zile urate am gasit o zi un pic insorita si am iesit la pozat. Vremea e cam schimbatoare si nu as fi avut curaj sa ies asa in oras cu ea pentru ca ma lua imediat frigul ,dar cu siguranta cand se va incalzi mai bine afara o voi purta cu mare drag.


Aceasta rochita mi-am achizitionat-o de pe Wholesalebuying (asa cum am mentionat si mai sus) si este o marime universala.Chiar nu ma asteptam sa imi vina bine si acum ,cand am burtica dar din fericire imi vine chiar bine.E o culoare foarte frumoasa pe care o ador foarte mult ,pe site mai erau inca trei nunate ,dar aceasta mi-a tras in mod deosebit atentia.E dintr-un material moale si se aseaza foarte bine pe corp.In fata e un pic mai scurta iar in spate mai lunguta.O puteti achizitiona la un pret foarte acceptabil.



Cu siguranta dupa ce voi naste imi va veni mult mai bine ,mai lejera si o voi putea purta mai mult.Eu cred ca aceasta rochita merge purtata in zilele calduroase la cumparaturi in oras,la mare sau in alte locuri unde dorim noi. Eu am asortat-o cu o pereche de balerini foarte comozi si lejeri.

Acum am pus ochi pe mai multe rochite ,sau mai bine zis produse pe care mi le-am trecut in wishlist iar cu viitoare comanda care o voi face sper sa mi le pot lua.Astept parerile voastre despre aceasta rochita ,ca mie una imi place. Sper ca in viitor dupa ce va veni bebe sa imi pot lua hainute mult mai frumoase care sa ma avantajeze mult mai bine. Va pup 


Ce parere aveti de tinuta de azi?


Un comentariu: