Pagini

luni, 25 aprilie 2016

OOTD Rochita inflorata

A inceput sa-mi placa acum mai mult sa ma pozez si sa va prezint hainutele pe care le am sau pe care urmeaza sa le achizitionez.Inainte parca eram mai reticenta imi era sa nu nu-mi aud fel si fel de vorbe sau comentarii rautacioase.Dar din punctul meu de vedere fiecare e in felul sau si nu trebuie sa criticam pe nimeni,fie ca suntem mai slabuti sau un pic mai plinuti nu asta conteza ,conteaza sa fi om si sa ai un suflet bun. Multe prietene bloggerite vad ca posteaza tinute foarte frumoase si atractive ,imi place si mie la fel ca orice persoana sa am cat mai multe hainute ,incaltaminte chiar daca am unele in sifonier pe care nici macar nu le-am purtat. Moda se schimba de la o zi la alta si trebuie sa ne conformam :) .Tinand cont ca e primul meu OOTD as vrea sa-mi lasa-ti si vor parerea ,sa-mi spuneti daca e ok sau cum ar trebui sa procedez.

Anul trecut mi-am achizitionat aceasta rochita de pe Mireafashion.ro ,dar nu am avut ocazia sa ma imbrac cu ea pentru ca deja se racise afara si nu mai era timpul rochitelor.Atunci am prins-o la oferta si nu am vrut sa o ratez(acum vad ca nu mai e pe site, au modele noi).Imi place foarte mult ca se muleaza pe corp si chiar daca mi-o faceam o marime mai mica imi venea.E dintr-un material elastic si foarte moale.Acum o pot purta si la burtica dar si dupa.

De obicei imi plac rochitele scurte si la ocazii mai speciale la fel ,nu stiu daca ma avantajeaza pe mine rochiile lungi.Pentru ca sunt mica de statura (1.65 si cateva kg in plus) care acest lucru nu ma descurajeaza sa port ceea ce-mi place.Incerc sa-mi gasesc de fiecare data hainutele pe masura mea si pe gustul meu,daca e un lucru care nu-mi place cu siguranta nu-l voi purta si va ocupa un loc in plus in sifonier.

Am cateva rochite pe care le-am primit,dar din pacate nu prea le-am purtat dar de acesta data trebuie sa le scot ''de la naftalina'' ,ca ma incap cu burtica pe care o am si care va mai creste.E pacat sa dau acum banii pe hainute si apoi le voi tine iarsi nu stiu cat timp.Una cate una am sa vi le prezint si noutatile pe care le voi achizitiona. O sa pregatesc zilele acestea un alt OOTD ,mai special (cred eu) cu o rochita in dungi.

Ce parere aveti?curioasa ca de obicei :)) .

5 comentarii:

  1. Foarte frumoasa rochita, iti vine super :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti vine foarte bine, sa ai o sarcina usoara in continuare

    RăspundețiȘtergere
  3. E frumoasa rochița, de la ținută la ținută o să prinzi curaj și o să vină lucrurile de la sine.Pupici cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place rochita și îți sta foarte bine. La cat mai multe astfel de articole.
    www.alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere