Pagini

marți, 19 aprilie 2016

Prima comanda Newchic

 Cu ajutorul prietenelor de pe facebook mi-am facut si eu curaj sa-mi fac comenzi pe diferite site-uri straine.La inceput imi era teama sa nu primesc comanda,ba sa nu o platesc mai mult decat nu face dar am fost  foarte multumita atat de produsele primite cat si de site-ul Newchic. Colaborarea cu acest site e minunata si sper sa fie asa si de acum in colo.


Prin martie mi-am comandat produsele,cei drept vin dupa vreo 3-4 saptamani dar merita. Am rasfoit foarte mult site-ul pentru ca nu stiam ce sa-mi comand .Au foarte multe produse bune care imi faceau cu ochiul ,dar pana la urma m-am hotarat.Stiti si voi cum e atunci cand iti doresti mai multe produse ,incepi sa tai de pe lista una cate una si sa te incadrezi in suma primita.Asa am fost eu mi-am ales o pereche de botine si un hanorac.Imi era teama ca botinele sa nu ma incapa ,sa nu se potriveasca cu marimea de pe site si hanoracul sa-mi fie mic...dar din contra botinele imi vin bine si hanoracul...imi este cu o marime mare dar nu e problema pentru ca il pot purta si asa pe toata aceasta perioada...''cat mai avem de crescut''(in zilele urate).

De cand am desfacut coletul botinele m-au cucerit.Mi-au placut pentru ca sunt tare finute ,au un toc patrat si foarte stabil si nu foarte inalte.Pot merge pe toc  dar nu subtire si foarte mult timp.Pe acestea le putem asorta la o pereche de jeansi ,colanti si de ce nu fustite sau rochita,fiecare cum isi doreste asa le poarta.Eu acum nu cred ca am sa le pot purta pentru ca deja s-a incalzit afara ,dar ma bucur pentru ca la toamna am deja botinele preferate.Imi doream de mult o astfel de pereche de botine si pe acest site mi-am gasit ce mi-am dorit.De aceea nu ezistati sa vizitati si voi acest site.

Eu port marimea 38 si chiar s-a potrivit cu marimea de pe site,care e scrisa US7. Nu stiu daca voi ati intampinat astfel de probleme ,dar eu chiar mi-am facut griji sa nu-mi vina.Acestea au un fermoar lateral de unde te poti incheia si un siret de unde poti regla dimensiunea in functie de picior.In parti au doua catarame care se prind si care sunt arginiti.Ies foarte bine in evidenta si cu siguranta foarte multe prietene si le va dori.

De hanorac... pot spune ca mi-a placut de cand l-am vazut pe site ,numai ca atunci cand l-am desfacut am zis ca imi este un pic mare.Dar din pacate il pot purta doar acum cateva saptamani si apoi va sta in sifonier.Mi l-am facut pe negru pentru ca il pot purta cu mai multe ocazii.Are un fermoar intr-o parte alb care se vede foarte bine,doua buzunare si o gluga foarte sucara.Pentru ca aceasta are un puf care iti da impresia ca tot este asa(gros) dar aparentele inseala.Este dintr-un material moale si placut la atingere.Daca eram mult mai atenta la marime puteam sa-l port si dupa.Acum imi vine un pic lungut ,parca zici ca e rochita dar ma bucur ca imi tine la mijloc.


Am purtat:
Hanorac Newchic aici
Bluza by me
Leggins gravide Bonprix
Botine Newchic aici


Ce parere aveti de produsele mele pe care le-am primit?

Astept parerile voastre.

17 comentarii:

  1. Super.Îmi plac botinele,din pacate pe site-urile asiatice nu gasesc masura mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase, sa le porti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  3. Botinele m-au cucerit la prima privire. Arata foarte bine. Sa le porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase! Sa le porti cu drag :-*

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase alegeri! Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le porti cu placere. :)
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere