Pagini

sâmbătă, 2 aprilie 2016

Review produse Pentru Corpul Tau

Saptamana trecuta am primit coletul mult asteptat cu produse de la Pentru Corpul Tau .In primul rand as vrea sa va spun ca m-au incantat preturile care sunt foarte bune si nu numai atat,aici puteti gasi multe produse.De la cosmetice,bijuterii,produse intime  cat si produse pentru copii.


De aceasta data am ales mai multe produse ,pe care mi le doream si tot odata aveam mare nevoie de ele.Desi lista mea era mult mai lunga dar am ales ce era mai important.Pot spune ca niciodata nu avem destule creme,farduri si alte cosmetice si mereu ne cumparam , poate din recomandari sau poate le incercam noi pentru prima data.


Dupa o saptamana si ceva am zis sa va scriu si voua despre ele.Sa va spun cat sunt de minunate si de bune.

Am primit un sampon de la Kallos cu miros de iasomie la numai 9 ron intr-o cantitate foarte mare 1000ml.Dupa prima utilizare parul meu este mult  mai moale ,fin si foarte matasos.Acesta intareste firul de par de la radacina si mai e recomandat pentru parul despicat si deteriorat.De primul produs sunt multumita.

O crema de dus hidratanta cu parfum de argan si-a facut locul in baia mea.Mirosul este unul foarte placut iar folosita zilnic ve-ti avea o piele mai fina si moale.Agenţii ei activi au efect de hidratare, de îngrijire, împiedică uscarea pielii. Tot de la Kaloos intr-o cantitate de 1000ml si pretul fiind foarte acceptabil.

Acest deodorant spray pentru femei cu parfum fresh.Dar mie mi se pare ca are un miros prea puternic si nu l-am mai folosit.In aceasta perioada am evitat si parfumurile ,ceea ce mi-a placut si nu mi-a facut rau au fost cremele ,in rest nu prea am suportat parfumuri,spray-uri si alte odorizante.

Lotiunea de la Farmasi pentru corp si maini este foart buna.Imi place ca are mirosul trandafirilor si iti asigura o hidratare de lungă durată, non-grasă, cu absorbţie uşoară, îmbogăţită cu apă pură de trandafir pentru o mai bună hidratare.Si nu e singurul produs de care m-am indragostit pana acum.

Am mai primit in colet un creion pentru buze si ochi cu ascutitoare ,e acceptabil la un pret bun.L-am folosit de cateva ori dar parca nu accentueaza linia asa cum le-am avut eu pe celelalte.Ma asteptam sa fie o culoare mai accentuata care sa iasa in evidenta,chiar daca ma dau de mai multe ori nu prea se vede (la ochi).

Produsul de care sunt foarte multumita si-l recomand cu cea mai mare caldura este acest rimel rezistent la apa, dureaza pana la 4-5 zile pe gene.M-am aranjat pentru o iesire in oras si a doua zi am incercat sa ma spal pe ochi,sa ma demachiez dar degeaba ...e foarte bun.E produsul care ma uimit foarte mult si chiar imi place.Pana acum nu am mai avut un astfel de rimel desi pretul lui este ieftin,la doar 17 lei..eu spun ca e foarte bun.Se arcuieste bine inca de la prima aplicare,nu lipeste genele si nu pica din pensula.

Ati incercat aceste produse?ce parere aveti de ele?

3 comentarii:

  1. Nu am încercat dar miar plăcea sa încerc rimelul si samponul

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am comandat cateva produse de la ei, sunt in teste <3, sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa folosesti cu placere produsele! Am incercat si eu in trecut produsele kallos, sampoanele lor nu mi-au placut, in schimb mastile de par sunt minunate! In special cea cu ulei de argan.

    RăspundețiȘtergere