Pagini

vineri, 8 aprilie 2016

Tu ce poti face in 3 minute?

Dacă stau bine si mă gandesc în trei minute nu poti face chiar asa de multe.În trei minute nu te poţi spăla pe fata dimineaţa, în trei minute nu poţi călca o cămaşă, în trei minute nu îţi poţi face machiajul, in trei minute nu poţi îmbrăca copilul pentru gradinita, în trei minute...sunt multe de spus, dar ce poţi face in trei minute oare te-ai gîndit vreodata?

Spre exemplu eu ieri vroiam sa mă depilez dar nu mai aveam cele necesare, benzi nu mai aveam , ceară nu mai aveam, iar cu apartul de epilat nu prea mă împac asa de bine, pentru ca mă irit .Eu avînd pielea mai sensibilă prefer sa merg la salon ca ştiu cel mai bine ce sa-mi facă, iar acolo parcă nu durează chiar asa de mult ca acasă.Mai ales acum ca nu prea mai pot prefer aceasta solutie, dar ce fac atunci cand apare ceva neprevazut?Spre exemplu aseara trebuia sa merg la doctor si mi s-a pus pata sa merg îmbrăcată în rochita , dar.... nu era epilata, ce sa fac ?ce sa fac?

A mers repede sotul la magazinul din coltul strazii si a găsit o crema depilatoare piele sensibila  si repede mi-a adus-o ca trebuia in maxim jumatate de ora sa ajung.Am desfăcut-o si am început sa o aplic pe piele curată,fără deodorant, fără săpun întru-un strat uniform si suficient de gros incat sa acopere parul ce trebuia îndepărtat.Timpul de actionare al cremei este in functie de gradul de pilozitate ,de textura parului si de zona de aplicare.Nu mi-a venit sa cred cînd am început sa îndepărtează cu un burete umed crema ,ca în trei minute m-am epilat mai ceva ca la salon.Fără prea multa cheltuiala, stres ,si stat la coada te poţi epila chiar în propria casa ,foarte simplu si rapid.


Mi-a plăcut întotdeauna gama Farmec pentru ca au produse bune si de calitate pentru întreaga familie, începînd de la cele mai pretenţioase si sensibile persoane pana cele mai in varsta care stiu ce vor care nu au uitat ca ingrijirea corporala este cea mai importantă.Dacă tot mi-a cumparat sotul aceasta crema am zis sa-mi mai comand una,sa nu mai raman in pana si am gasit pe site diferite creme depilatoare   care contine 4 subgame:
  • cu extract de Orhidee – pentru pielea normală a femeilor
  • cu extract de Argan – pentru pielea deshidratată și o depilare rapidă a femeilor
  • cu extract de Vanilie – pentru pielea sensibilă a femeilor
  • cu extract de Zmeură – pentru pielea sensibilă a adolescenților
  • În plus, am realizat un produs special pentru bărbați: Crema depilatoare cu Boswellia Serrata.
Am rămas foarte plăcut surprinsă atunci cînd am văzut ca au si creme destinate barbatilor.Da sunt unii barbatii care se depileaza pe piept si pe maini ,sunt barbatii care sunt in pas cu moda si vor sa arate bine.Cremele depilatoare sunt mai bune ,nu irita si ne putem face întru-un timp cat mai scurt.Ma declar foarte multumita de aceasta crema si o recomand cu toata caldura tuturor persoanelor.Putem castiga timp,banii si produse foarte bune de la Farmec.

Voi ati aflat de aceasta gama? chiar merita incercata,o parere care am gasit-o pe site si merita sa o impartasesc si cu voi.

Articol pentru Spring SuperBlog2016.

2 comentarii:

  1. da, este super!Nu am folosit crema depilatoare dar folosesc demachiant, si creme pentru fata. Buna alegere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Personal folosesc crema depilatoare de la Veet, cea pentru piele sensibila. Imi place mult si foarte des recurg la aceasta varianta pentru ca totul se realizeaza foarte repede si operatiunea in sine nu e deloc dureroasa. O sa ma uit in magazine si dupa gama celor de la Farmec, merci. O zi frumoasa sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere