Pagini

joi, 6 noiembrie 2014

Zonia.ro un site cu produse minunate



Update: 15 Noiembrie .Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul Zonia in saptamana 21 - 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!



M-am hotarat sa imi comand ceva de imbracat de pe internet,ca sa evit aglomeratia din magazine,stresul,alergatura ....daca tot avem acces la internet nelimitat,tot timpul caut cate ceva ce imi trebuie...in general haine unde aici ma descurc ce mai bine...

De data aceasta am ales o rochie de seară care e acel obiect vestimentar care se imbracă la ocazii speciale: ceremonii, nunti, botezuri, banchete, baluri sau alte evenimente deosebite. De regulă folosesc materiale fine, elegante cum ar fi mătasea naturală, dantela sau catifeaua. Ele ies în evidentă prin cromatică, textură, model si tinută. Nicio garderobă nu este completă fară o rochie de seară.
O rochie poate să pună in valoare bustul, sa subtieze silueta si să alungească picioarele.





Rochia Vanda Neagra insotita de o pereche de pantofi cu toc sau cizme elegante reprezinta tinuta perfecta pentru o seara cu prietenii in care te vei putea simti admirata si invidiata.















Imi doresc ca aceasta postare sa fie o sursa de inspiratie pentru tine si sa te ajute in alegerea tinutelor pentru evenimentele importante la care vei participa in viitorul apropiat. Te sfatuiesc sa iti alegi o rochie care sa iti puna in valoare calitatile, spre exemplu o rochie scurta pune in valoare bustul si alungeste picioarele.


Potrivita pentru o tinuta office Rochia Vedda Bicolora poate fi purtata atat la birou cat si la intalnirile de afaceri fiind usor de asortat cu o pereche de pantofi negri si o geanta, alcatuind o tinuta de admirat.






Un element important este si materialul, pentru confectionarea unei rochii elegante se folosesc materiale de calitate superioara. Acesta este si unul dintre motivele pentru care o rochie de seara nu poate avea un pret mic. 


Daca dorim sa aratam impecabil la evenimentele importante din viata noastra, trebuie sa bagam mana in buzunar destul de adanc. Probabil te-ai confruntat si tu cu situatii, in care dupa prima spalare rochia nu a mai putut fi purtata.

In aceasta perioada a anului se poarta nuante de rosu, gri, crem si turcoaz. De asemenea, rochiile sunt asortate cu accesorii de foarte buna calitate.



Toate aceste produse minunate le puteti gasi noua colectie Zonia, au promotii spectaculoase care te va incanta cu siguranta.Au o gama larga de prduse in care puteti gasi tot ce vreti :jachete si paltoane in tendinte, rochii lungi, rochii din dantela, veste din blanita, capa din blanita, poncho de toamna, rochii de nunta, jachete din fas.
Pe voi ce rochita v-a atras?

Un comentariu: