Ingrediente:
1(150-200ml) cana untura -nu topita
1 cana smantana
1lingurita amoniac
faina cat cuprinde
Crema:
2 cani lapte
1 cana zahar
1 cana faina
2-3 linguri margarina
2 linguri cacao
zahar vaniliat si rom
zahar pudra-pentru impudrat
Punem faina ,untura ,smantana si amoniacul stins cu otet si amestecam bine,daca mai trebuie mai adaugam treptat cate putin.
Trebuie sa fie un aluat care sa se desprinda din vasul care amestecati .
Dupa ce ati framantat bine ,bine faceti bilute pentru a le pune in forma pregatita de copt.
Dupa ce ati framantat bine ,bine faceti bilute pentru a le pune in forma pregatita de copt.
In timp ce acestea se racesc pregati crema.Pune-ti laptele intr-un vas pe aragaz si adaugati zaharul,mestecati pana se topeste apoi puneti faina si mai lasati un pic si inchideti focul.Apoi adaugati margarina si cacaua si mestecati bine.La final puneti romul si zaharul vaniliat si o mai lasati un pic la racit.In aceasta crema mai puteti adauga miez de nuca,alune(taiate marunt) sau ce doriti pentru a avea un gust mult mai bun.
Si acum a sosit momentul mult asteptat lipirea lor si umplerea cu crema.Pune-t pe ambele parti crema si apoi le lipiti.Dupa ce terminati acest pas le dati prin zahar pudra .Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu