Pagini

luni, 25 aprilie 2016

OOTD Hanorac barbati

Daca tot mi-am făcut eu cate ceva comanda,am zis sa nu-l uit nici pe el, care ii place sa aibă cat mai multe haine.Nu prea a fost el de acord cu pozatul dar pana la urma l-am corupt.Acest hanorac l-am avut in comanda cu rochița,nu am plătit prea mult pentru el numai ca taxele au fost un pic cam mari,dar rezultatul după primirea comenzi a fost la fel de mulțumitor.Nu ma așteptam sa nimeresc din prima mărimea potrivita si sa ii vina atat de bine.

Eu de când am desfăcut pachetul mi-a plăcut enorm de mult ,iar pe seara când a venit de la serviciu l-am pus sa-l probeze ca sa-mi iasă din grija ca ii vine bine. Atunci când s-a îmbrăcat cu el parca s-a schimbat ceva,mi-a plăcut ca ii sta atât de bine de parca as fi zis ca l-am cumpărat cu el. Ii plac ținutele mai sport si se îmbracă foarte des,atunci când avem ocazii mai speciale ,aniversari sau alte evenimente se îmbracă mai elegant.Atunci când iese din casa se uita de o suta de ori,sa vadă daca ii sta bine,daca nu cumva are ceva pe el ... vorba mea ''de parca ar fi o mireasa'' cred ca mai sunt astfel de persoane de sex masculin care se aranjează atât de mult in oglinda.



Hanoracul  este dintr-un material foarte moale (ceva cu bumbac) care se lipește imediat de piele, este așa un pic flaușat.E foarte confortabil si tine cald.Daca tot a fost cam înnorat afara a stat numai cu el îmbrăcat.La buzunare are doua dungi gri ca decor,prin care se evidențiază buzunarele...acestea sunt încăpătoare ,deloc mici. Sunt mai multe culori disponibile acesta este un gri închis cu dungile aferente ,mai îl puteți găsi pe bleumarin ,gri deschis,camel si negru.Are si gluga ,pe care o puteți pune pe cap atunci când simțiți nevoia.


Îl poate purta atât primăvara cat si toamna.Se spala foarte ușor si nu ocupa foarte mult spațiu.Pe mine ma cucerit din prima clipa nu știu acum ce părere aveți voi.Mi-a lăsat o impresie tare buna site-urile străine pentru ca au haine de calitate la preturi foarte bune. Va puteți achiziționa si voi diverse produse ,dar sa fiți atenți cum plătiți si taxele vamale.

Ce ziceti de acest hanorac? l-ati mai vazut... :)

Un comentariu:

  1. Fain hanuracul. :)
    Sarbatori fericite!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere