Pagini

joi, 7 iulie 2016

Care formă de infidelitate crezi tu că este cea mai periculoasă?

Viața e frumoasă! Viața e frumoasă și chiar merită trăită din plin. Nu contează dacă ești singur sau într-o relație, oricum fericirea ta nu ar trebui să depindă de prezența sau de absența unei femei. Tot ce trebuie să faci este să transformi fiecare minut într-o clipă de neuitat. Pe scurt, prețuiește viața și bucură-te de ea așa cum știi mai bine. Sunt un om pozitiv și așa am fost de când mă știu. Am savurat fiecare clipă de parcă ar fi fost ultima din viața mea și uitându-mă în urmă, nu prea am regrete, iar dacă am regrete, regret ce nu am apucat să fac, nu ce am făcut deja. Un bărbat își asumă fiecare a acțiune a sa, iar eu îmi asum faptele și trecutul.

Am iubit femeia de când mă știu. Îmi place să fiu într-o relație, ador viața în doi, însă nici burlăcia nu e rea deloc. Stau și mă întreb, mi-a displăcut să fiu singur? Bineînțeles că nu. Nu am confundat niciodată singurătatea cu suferința. Nu m-am simțit al nimănui și am știu să trăiesc doar eu cu mine însumi. Nu mă plictisesc de mine și nici cu mine. Am profitat de acest timp pentru a gusta din acele plăceri ale vieții care mă tentau. În viață este bine să încerci câte puțin din fiecare. Aceste experiențe ne ajută să aflăm cine suntem, ce ne place, ce nu ne place, care este gradul nostru de toleranță, care ne sunt demonii și cum îi putem înfrâna și așa mai departe.
Când ești singur faptele tale te afectează doar pe tine, însă când ești într-o relație, faptele unuia afectează ambii parteneri. Așadar, decât să-mi fac partenera să sufere, am preferat să gust din necunoscut înainte de a fi cu ea. Ispitele, bată-le vina, sunt la tot pasul. Dacă nu le-aș fi cunoscut, probabil că le-aș fi cedat atâââât de ușor. Însă nu mai e cazul, am ajuns la un grad de maturitate în care, dacă vreau, mă pot abține de la orice.

Hmmm... oare există vreo tentație căreia nu i-aș putea rezista?! Cred că nu, deși în „tinerețile mele” îmi plăcea masajul erotic profesionist. Astăzi sunt atât de multe saloane de masaj erotic in Bucuresti încât mi-aș putea satisface oricând și la orice oră această nebunie a tinereții. Este o experiență ce merită a fi încercată măcar o dată în viață, cu o maseuză profesionistă sau măcar cu iubita.
O femeie frumoasă, un cadru intim, bețișoare parfumate, lenjerie satinată, uleiuri afrodisiace, o sumedenie de fantezii în minte și o explozie de senzații incredibile. Degetele nimfei pe care ai dorit-o pot să așeze pe pielea ta o avalanșă întreagă de plăcere.

Chiar așa, dacă un bărbat merge într-un salon de masaj erotic, se consideră a fi infidel? Îmi este foarte greu să dau un verdict în acest sens, ar putea fi cel mult o infidelitate fizică, nicidecum emoțională. Poate că e infidel cu trupul și cu gândul, dar nu cu inima. Deși ca bărbat aș putea spune: „nu dom’le, dacă mi se face masaj erotic asta nu înseamnă că îmi înșel mândra”, trebuie să fiu onest și recunosc faptul că nici mie nu mi-ar plăcea ca iubita mea să fie atinsă de un masseur atrăgător.
Așadar, ochii văd, inima cere. Profită de burlăcie și trăiește-ți tinerețea, doar așa vei putea rezista tentațiilor viitoare. Infidelitatea marchează, doare, așa că, evită să fii infidel psihic, emoțional sau fizic. Profită de singurătate și încearcă tot ce-ți poftește inima, toate aceste experiențe nebunești sau mai puțin nebunești te pregătesc pentru maturitate. Abia când ajungi să-ți cunoști demonii vei putea să îi domini.


Care formă de infidelitate crezi tu că este cea mai periculoasă?Aceasta este părerea unui bărbat despre tentații și pericolul infidelității!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu