Pagini

luni, 18 iulie 2016

De ce am probleme cu somnul?

Cand ma gandesc la somn, mintea imi fuge la un pat comod, la un pat pe care exista cea mai frumoasa lenjerie de pat , cea mai calduroasa pilota si cele mai comode perne. Doar astfel ma pot odihni asa cum imi doresc. Daca esti interesat/a de pilote 4 anotimpuri , lenjeri de pat de lux sau alte produse din astfel de categorii, site-ul asternuturisiprosoape.ro iti sta la dispozitie.
Intra pentru a vedea cele mai frumoase modele.
Daca somnul iti da batai de cap si nu te lasa sa dormi linistit/a e posibil ca acest lucru sa se intample deoarece ai o problema de sanatate. Insomniile sunt adesea intalnite. Insa, nu trebuie sa te ingrijorezi prea mult daca problema nu persista. Ingrijorator este atunci cand problema persista si mai sunt si alte simptome ingrijoratoare.
Sunt si persoane care nu pot dormi din cauza faptului ca au o problema si sunt prea stresate. In astfel de cazuri, ceea ce trebuie sa faci este sa incerci sa te linistesti si sa faci lucruri care te relaxeaza inainte de a merge la somn. Fa o baie fierbinte, citeste, bea un pahar de lapte cald sau asculta o muzica relaxanta.
Mai sunt insa si persoane care nu pot adormi deoarece au emotii. Acest lucru se intampla atunci cand a doua zi urmeaza un eveniment frumos, cum ar fi o nunta. E o reactie normala, insa, e recomandat sa dormi bine pentru a fi in forma a doua zi.
Ai in vedere si faptul ca alimentatia poate influenta somnul pe timpul noptii. Evita sa mananci alimente care sa iti cada greu, evita sa consumi cafea sau bauturi energizante.

Un stil de viata sanatos te poate ajuta sa ai o viata linistita si sa ai un somn cat mai placut. Vezi unde este problema si care sunt motivele pentru care nu poti adormi si incearca sa vezi ce poti face pentru a remedia problema. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu