Pagini

sâmbătă, 6 august 2016

Ce nu iti poate lipsi din bagajul de la mare?

Dragilor sezonul estival este inca in toi , deci inca nu-ti pierde speranta mai poti merge la mare. E bine ca acum toata lumea are concedii si te poti relaxa macar cateva zile, departe de casa. Unde tu si perechea ta va ve-ti simti bine si nimeni nu va deranjeaza. Nu ve-ti scoate foarte multi banii din buzunar, daca stii sa-i consumati cu cap. 

Spre exemplu nu stiu daca ati vazut ce va ofera au cei de la Zorile Store. La achizitionarea de diferite produse de pe site, nu conteaza valoarea poti intra automat intr-o tragere la sortii unde poti castiga o vacanta in Vama Veche. Cu încă 7 prieteni . Toți cei 24 de norocoși (3 castigători cu câte șapte prieteni fiecare) au camparea (paturi) în Cortul celor Șapte Simțuri și micul dejun asigurate, în perioada 26-29 August. Iar cazarea va fi specială, pentru că o să fie la Sandalandala, cel mai cool loc de camping din Vama Veche!

Suna bine nu? Atunci tie ce nu-ti poate lipsi din bagaj?


Eu sunt o persoana mai precauta si-mi iau din timp cate ceva. Spre exemplu din bagaj nu-ti poate lipsi o pereche de sandale. Pentru ca e cald si nu poti merge cu picioarele goale atunci cand mergi la o terasa. Cand voi merge la plaja , voi avea nevoie de o pereche de ochelari de soare si diferite lotiuni de protectie solara. Iar lista poate contiuna cu haine, cu diferite lucruri care ne trebuie acum depinde si de numarul de zile cat sta fiecare. Bine inteles tot ce ne luam in calatorie trebuie puse intr-un rucsac. Eu am gasit unul foarte frumos pe acest site si poate cu ocazia aceasta ma voi inscrie si la tombola.
Eu una mai mult de un week-end nu stau . Prefer sa merg si in alte locuri ale tarii , chiar daca la mare, vara e toata lumea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu