Pagini

marți, 16 august 2016

De ce e important sa stiu o limba straina?

Tot mai multe persoane cauta sa faca tot felul de cursuri de limba engleza , franceza, spaniola, italiana, etc. Sa stii foarte bine o limba straina e mai important decat ai putea crede. Iata de ce:
·         Poti lucra ca si translator/traducator
Sansele de a-ti gasi un loc de munca sunt mai mari atunci cand stii o limba straina. Sunt la mare cautare persoanele care se pricep sa faca traduceri engleza  autorizate, dar si traduceri in alte limbi. Iti va fi de mare folos.
·         Cresc sansele de a gasi un loc de munca mai bine platit
O multime de persoane termina chiar si o facultate si nu reusesc sa se angajeze. De ce? Pentru ca nu stiu foarte bine o limba straina. Pentru un post bun, ai nevoie sa stii la un nivel avansat macar o limba straina. Acesta este si motivul pentru care cei de la teecho.ro, un  centru lingvistic care reunește servicii de training pentru companii, precum și servicii de traduceri și interpretariat are tot mai multe solicitari, mai ales din partea celor care vor cursuri de limba italiana , engleza, etc.
·         Mergi linistit/a in tari straine
Daca stii bine limba engleza e imposibil sa nu te descurci intr-o tara straina. Limba engleza este cunoscuta de o multime de persoane, e o limba de circulatie internationala si te va ajuta in viata mai mult decat ai putea crede. La fel de mult te poate ajuta si limba franceza, italiana sau spaniola.
·         Pentru tot felul de traduceri banale
Daca stii bine limba engleza iti va fi mult mai usor si in viata de zi cu zi. Vei traduce usor un text de pe o eticheta care nu e in limba romana, te vei putea uita la un film care nu are subtitrare sau vei intelege ce canta artistul tau preferat.

Limbile straine te ajuta sa te dezvolti intr-un mod placut. Tu ce limba staina ai dori sa inveti mai bine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu