Pagini

vineri, 26 iunie 2015

Cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti.

Cu toate ca eu am trecut de acest pas important din viata fiecaruia, as vrea sa va impartasesc din parerile mele si pe viitor sa fi-ti mai atenti la detalii.


Fotografia inseamna de multe ori amintiri,nu  imaginea propriu zisa care trebuie facuta,trebuie sa traim acele momente iar eu cred ca cel mai important eveniment din viata noastra este acela de la nunta.Nunta trebuie planificata cu cel putin un an inainte.In primul rand se stabileste data apoi incepand de la salon ,decoratiuni,local,biserica si restu alergam inca din timp ,ca sa le avem organizate asa cum trebuie .Dar am uitat ceva????Cu totii uitam acest lucru fotograful nuntii  care si el are un rol foarte important,facand tot felul de cadre,atat in timpul casatoriei civile ,religioase cat si seara.Toate momentele fiind surprinse cu diferite aparate,obiective profesionale la preturi foarte accesibile tuturor,iar calitatea serviciilor sunt intr-o multitudine de exemplare.


Nu poti si nu trebuie sa pui pe ori si care sa faca fotografi sau sa filmeze ,spre exemplu cum ar fi un amator ,varul miresei.E ca si cum ai da rolul cuiva ,dar care nu are pic de idee, de experienta.
Atunci cand te gandesti ca prin fata aparatului trec acele momente importante din viata ta,trebuie sa iasa cat mai clare ca peste ani sa le arati copiilor,nepotilor ce frumos a fost atunci.Atunci nu trebuie decat sa-ti alegi fotograful pe care il cauti si-l vei gasi de indata. Seriozitatea si atentia,experienta si arta in fotografie asigura cele mai bune rezultate.Fotograful se documenteaza de la o zi la alta.Precum moda asa e si in arta fotografiei,ba se poarta pozele retro, ba color,unele JPG altele ,PDF,GIF....si apoi se schimba..
Un fotograf stie cum sa editeze pozele,stie cum sa le printeze intr-un album foto-carte,stie cum sa lucreze in diferite programe pentru a edita si pune nunta asa cum trebuie de la cap la coada.Poate sa editeze o poza care e mai putin reusita si sa o faca chiar foarte reusita si sa fie o amintire chiar placuta.Cu toate cele mentionate ai nevoie de un specialist un fotograf nunta  Bucuresti.Chiar daca nu sunteti din municipiu si ati ramas impresionati de talentul sau ,acesta se poate deplasa in orice oras ,in limita timplui disponibil.
Pentru mai multe detalii accesati site-ul sau,puteti vedea o mica parte din munca sa,preturi ,oferte dar si datele de contact.




Vad ca acum pe site ca au oferta la fotografiile Trash the dress (cei care aleg sa faca poze dupa nunta),in diferite locuri,spre exemplu munte ,mari,la tara,prin copaci,in apa,in noroi....pretul fiind de numai 250Euro ,mie mi se pare chiar avantajos.Eu nu am avut o astfel de sedinta,dar chiar mi-ar place,si daca ma voi decide in viitor chiar o sa iau legatura cu acest fotograf.


La albumul foto-carte cu 40 de pagini mate pretul e de numai 100 euro.Copertiile fiind din piele ecologica ,dar pot fi facute si cu piele natruala,la cererea clientului + diferenta de bani.Ele fiind din diferite culori si tipuri de coperta.Preturile se negociaza si poate varia in fuctie de cate servicii aveti nevoie.


Dar fiti atenti ca nu ori se ce fotograf  gasit pe internet poate face toate aceste lucruri,trebuie sa alegeti fotograf nunta  din Bucuresti.Cu recomandari  sa-i analizati foarte bine site-ul.Ai nevoie de o persoana serioasa,punctuala care stie ce face ,dar in primul rand sa fie atent cu aparatele sale,nu sa umble murdare si lentilele la fel.Altfel poza ca ar trebuie sa fie o amintire ,va fi un compromis.








Va doresc distractie placuta si casa de piatra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu