Pagini

luni, 1 iunie 2015

Cu Silk'n SensEpil vom fi mereu frumoase

Inca din cele mai vechi timpuri stim cu totii ca oamenii se trag din maimute,dar cu toate aceste noi totusi am mai ramas cu ceva mostenire de la ele,''parul'' care ne da cea mai mare bataie de cap.Nu e vorba de cel de pe cap,care se regenereaza de la o zi la alta,cu diferite tratamente ca sa putem fi cat mai frumoase,chiar daca cade e ceva normal ,e vorba de cel din alte zone care trebuie sa muncim zi de zi aproape ca sa putem fi cat mai frumoase si cat mai aratoase.

Daca nu vom ajunge sa spunem'' Oglinda,oglinjoara care e cea mai paroasa femeie din tara ''?? :) :) cu toate ca acest lucru nu cred ca se va intampla deoarece in ziua de azi a iesit fel si fel metoade de a scapa de parul nedorit.

Cu acesta problema ma confrunt si eu,o vreme am crezut ca ma trag din arborele genealogic care sigur au avut ceva probleme si ei ,cu acest par nedorit.Acum pur si simplu nu cred ca mai conteaza acest lucru pentru noi deoarece vreu sa scap definitiv de acest lucru neplacut.In momentul de fata multe vedete se aseamana intre ale sau pur si simplu vrea sa imite pe cineva,ba sa isi puna silicoane,ba sa isi puna implant de par gen Mihai Traistariu,ba sa isi puna silicoane ,ba sa isi puna nu stiu ce...eu un singur lucru imi doresc tare mult:sa scap de parul nedorit definitiv.Nu ma feresc de acest lucru si care ma cunoaste stie ca am un par destul de negru si cu o radacini puternice,extins pe tot corpul inclunzand partea faciala care e ''cartea noastra de vizita''.
Sa nu credeti ca nu am incercat multe metode de a scapa de el,am incercat foarte multe dar fara rezultate.


De la creme,benzi si tot felul de aparate cam costisitoare bine inteles,dar nu faceau fata si cand iti era lumea mai draga ,hop -top eu ma duc sa ma epilez.Vazusem prin oras diferite afise cu epilare definitiva,cu laser ,dar de teama si de frica nu m-am dus ..si acum sincer sa va spun nu imi pare rau,deoarece va voi spune noul meu secret ,care va va scapa definitiv de parul nedorit.
Intr-una din zile cautam tot asa pe net ,cum pot scapa de parul nedorit ,ca ma saturasem si uite ca am dat peste acest anunt Silk'n SensEpil  care este un epilator cu IPL(lumina intens pulsata),si curioasa cum sunt din fire am dat click el sa vad si eu despre ce e vorba.Nu m-am gandit in clipa aceia nici o secunda sa-l cumpar,deoarece eram intr-o perioada foarte grea si nu imi era gandul la asa ceva..M-am uitat foarte bine la el,l-am studiat si am citit toate detaliile,acest lucru ma facut curioasa si am stat ceva timp pe site-ul lor.

Pentru a scapa definitiv de parul nedorit timpul necesar e undeva la 18-24 de luni si acesta  variaza de la persoana la persoana si in functie de gradul de pilozitate.Este testat dermatologic de catre specialisti.
Este foarte eficient si util,poate fi folosit atat acasa cat si la salon,il ve0ti primi cu un cartus montat si cu o rezerva care are 750 de impulsuri.

Daca stiam acest lucru din trecut,nu mai cheltuiam atatia bani si bine ca a aparut acest aparat minune.Cu toate ca eram cam nedumerita si cam in dubii am cautat pe internet diferite detalii,pareri review-uri despre acest epilator.Ca va dati si voi seama atunci cand cumparati un lucru auziti ba de la prieteni ,neamuri cunostinte ca e bun isi face treaba ,in acest caz am fost si eu.Dar din fericire am aflat numai lucruri bune ,laudabile de pe forumuri:

  • da rezultate pe orice tip de piele,indiferent de culoare sau textura
  • il poate folosi atat femeile cat si barbati in orice zona cu probleme:axile, zona inghinala, brate, picioare, fata, spate, umeri si piept avand impulsurile reglabile
  • utilizarea acestui epilator nu e deloc dureroasa si nici nu creeaza disconfort,deoarece ve-ti simti aceiasi durere cum o simteati la epilatorul cu ceara,sau benzi....
  • dupa utilizarea lui nu lasa rani,dimpotriva il puteti folosi pe alunite,tatuaje ,negi si chiar rani necicatrizate si nu ve-ti avea probleme
Epilatorul Silk'n SensEpil este cel mai avansat dispozitiv pentru indepartarea parului nedorit.Acesta este recomandat de catre FDA in USA care a fost testat de catre chirurgi plasticieni si de catre dermatologi in care il putem folosi cu siguranta,intr0un mod familiar si cu o mare usurinta.Pentru e preveni siguranta epilari definitive cu IPL este prevazut cu un senzor ce poate detecta orice tip de piele,doar in acest caz va declansa impulsul IPL.


Deci cu siguranta acest epilator il putem folosi acasa cu mare usurinta si in voie, nu mai trebuie sa ne programam la salon si acolo ca sa scape mai repede de noi ne mai lasa cu 2 3 fire pe care dansa nu le-a observat,iar dupa vreo 3 saptamani iarasi ne apare firele nedorite.E la un pret accesibil si acceptabil.Cu toate aceste informati m-am hotarat si eu sa imi pun banii luna aceasta la pusculita si sa-mi achizitionez produsul mult dorit.Voi ce metode de epilare folositi???

P.S. -sa va spun un mare secret pe tpb.ro il ve-ti gasi la un pret avantajos


Un comentariu:

  1. Cunosc persoane care au apelat a epilarea definitiva cu IPL, iar rezultatele sunt intr-adevar uluitoare... Nu mai au stresul epilatului :)! Minunata inventie! :)

    RăspundețiȘtergere