Pagini

duminică, 6 decembrie 2015

Ce as vrea sa-mi aduca Mos Craciun anul acesta de la Coolpad

Draga Mos Crăciun nu aș vrea sa-ți cer prea multe lucruri, știu ca ai un drum lung de străbătut si ca va trebui sa ajungi la toți copiii.Brandul Coolpad este nou pe piața telefoanelor mobile din România si nu cred ca ai avut de unde sa auzi.Tot ce îmi doresc eu in acest an e un smartphone Coolpad Modena.Si cu toate acestea aș vrea sa-ți spun cate ceva despre brand si de unde mi-l poți achiziționa.

Coolpad Romania ocupa locul 7 la nivel mondial si locul 4 in China, după părerea mea cred ca sunt locuri foarte bune si de aceea atesta succesul acest brand.Raportul calitate preț ii reprezinta pe cei de la Coolpad care sunt activi pe piață încă din anul 993.M-a atras foarte mult design-ul este modern si foarte subțire.Țin sa cred ca tehnologia avansează de la o zi la alta iar cei cuminți primesc in dar ceea ce își doresc de la Mos.Eu iți pot spune de unde mi-l poți cumpăra, dar asta nu înseamnă ca trebuie sa te iei neapărat după mine daca îl găsești in alta parte mi-l poți lua, ca asta îmi doresc de foarte mult timp.Pe eMAG si Media Galaxy îl poți găsi, la un preț foarte bun.Îți poți arunca si tu un ochi sa vezi.Si acum sa îți spun de ce mi-l doresc pe acesta.

Coolpad Modena este un smartphone foarte util si avantajos pentru ca este foarte ușor ,are numai 160g, o memorie de 8GB ROM si 1GB RAM  si poate suporta un micro sd de pana la 32GB.Ceea ce mai ma atras la el este faptul ca are o camera principala de 8MP si una in fata de 2MP cu care poți surprinde toate momentele frumoase din viata ta.Dar asta nu e tot cu optiunea de corectare machiaj, optiunea night shot, HDR si capturare de zâmbete poți avea un efect WOW al un moment special.Iar cu opțiunea No Backdrop poti șterge persoanele in mișcare din  fotografie.Super nu?Are un ecran de 5.5”, procesor Qualcomm Snapdragon 410, 64 bit, 4 core si placa grafica Adreno™ 306 GPU.

Acest smartphone este perfect pentru cei care sunt intr-o continua mișcare deoarece atunci când e in stand-by si tu trasezi o singură litera poți ajunge la acțiunea dorita.Spre exemplu daca apeși M pentru muzică, C- pentru a forma un număr, E- pentru a naviga pe net.Super tare ,nu???Are o baterie de 2500Ah si posibilitatea de o introduce doua cartele sim.Are un design premium, rama invizibilă, grosime de 8.6mm si spatele ușor curbat si poate fi disponibil in culorile alb, negru si auriu. Moșule sper ca nu vei uita de mine si ca îmi vei aduce cadoul mult dorit.

25 de comentarii:

  1. Tare as vrea sa vina si la Mosu cu asa minunatie

    RăspundețiȘtergere
  2. SUPER SHARTPHONE DE LA Coolpad Modena.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine,imi place mult,doresc ca Mosul sa ti- aduca ,e super!

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat cadou ar fi de la Mosu,este foarte perfect.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos telefonul dar si foarte usor de folosit are absolut orice pe el si culori frumoase

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant articol.Sunt perfect de acord

    RăspundețiȘtergere
  7. nu am auzit pana acum de acest brand,Coolpad,dar din cate vad pare destul de ok!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari pentru documentatie.Multumim frumos.

    RăspundețiȘtergere
  9. chiar eram in cautare de un telefon nou iar acest articol ma convins sa imi achizitionez noul smartphone Coolpad Modena.

    RăspundețiȘtergere
  10. arata tare bine , insa cam slabut in specificatii. La cat ma pricep eu :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Sper ca Mos Craciun sa vada si el acest articol minunat si sa iti faca cadou acest telefon mobil. Chiar daca este o marca noua in tara la noi , pare un telefon ok.

    RăspundețiȘtergere
  12. UN ARTICOL FOARTE BUN SI FOARTE INERESANT.MI AS DORI SI EU UN ASEMENEA TELEFON

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow,arata tare bine! Poate ii scriu si eu o scrisoare Mosului,mi-ar placea asa un telefon!

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu mi-as dori un asemenea cadou minunat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nici nu iti doresti mare lucru :))) eu sper sa iti aduca :D dupai sa treaca si pe la mine cu acelasi lucru ca nu ma supar ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Interesant , sper sa vina Mosu la tine cu acest telefon. Ce pret are?

    RăspundețiȘtergere
  17. Interesant si inteligent cine nu si l-ar dori :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Cred ca toti ne-am dori asemenea minunatie :)
    Sper sa-ti aduca mosul cadoul visat ;)

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca ai fost copil cuminte si stiu ca ai fost cu siguranta o sa vina Mosu'

    RăspundețiȘtergere
  20. Superb smartphone,as dori si mie sa-mi aduca asa o frumusete!Fotografiile ies clare,foarte frumoase,merita banii !

    RăspundețiȘtergere