Pagini

vineri, 4 decembrie 2015

Daruieste cu Douglas Romania

Azi e 4 decembrie mai e putin pana cand vine Mos Nicolae ,dar si celelalte sarbatori care se apropie cu pasi foarte repezi.


Mie una imi plac aceste sarbatori,pentru atmosfera ce se creeaza ,pentru toate pragatirile ,dar si pentru asteptarea colindatorilor si nu in ultimul rand pentru ca aceasta este perioada cadourilor.Fie ca este unul mare ,mic sau simbolic gestul conteaza foarte mult si de aceea Douglas Romania s-a gandit sa vina in ajutorul bolnavilor de cancer,tinerilor si copiilor pentru a le face zilele cat mai frumoase. Eu una nu doresc nimanui aceasta boala fiind una foarte ''nenorocita'' care iti poate lua de langa tine persoanele dragi .Esti neputincios in fata acestei boli si nu ai ce sa faci.

Douglas lanseaza campania de strangere de fonduri “Beauty of Giving” prin care va sponsoriza ascociatia Little People cu 10 lei din vanzarea paletei de machiaj Like, oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului.Cred ca nu e o avere aceasta paleta de machiaj pe langa faptul ca vei fi frumoasa,cocheta si aranjata vei ajuta acesti copii bolnavii de cancer.Daruieste si primeste acum de sarbatori.
Obiectivul pe care si l-a  propus este atingerea sumei de 35.000 de lei pe durata campaniei: 23 noiembrie – 20 decembrie.


Hai sa daruim
Acum de sarbatori
Cumpara un dar
Ce te va ajuta sa fii frumoasa
Si 10 lei vei dona
Pentru tinerii bolnavii
Nu fii nepasator 
Acum de sarbatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu