Pagini

vineri, 11 decembrie 2015

Construieste o cariera de succes doar cu StartJobs.ro

Mi-as fi dorit si eu foarte mult sa locuiesc intr-un oraş mare asa cum e Bucuresti,deoarece aveam mai multe avantaje.Nu ,numai în capital puteam avea acest castig cat si în oraşele mari.Dar cum eu sunt cam la vreo 200km distanţă, nici nu prea se găsesc locuri de munca în domeniile preferate de tine.De nevoie te duci la serviciul care ti-l găseşti si munceşti fără ca ţie sa-ti placă foarte mult ,iar salariul nu este chiar unul frumusel.


Am mers acum ceva timp în Bucuresti la verisoara si chiar îmi povestea cîteva ceva de locurile de munca si folosul acestuia.Am rămas plăcut surprinsă deoarece aici poţi găsi un job chiar din fata calculatorului fără ca tu sa te deplasezi sa dai sute de interviuri si sa depui la nu ştiu cate firme CV-uri.Asta e timp pierdut si foarte multa alergatura.Dar cu ajutorul site-ului StartJobs totul e mai uşor.Si-a găsit o grămada de locuri de munca Bucuresti  la ceea si-a dorit si povesteste de acest site la toata lumea cat este de avantajos si de util.A publicat CV-ul iar patronului i-a placut cate avantaje are ,în cate domenii a lucrat si cate lucruri poate sa faca.Nu-i venea sa creadă ca întru-un timp foarte scurt si-a găsit un loc de munca exact după aşteptările ei.
Nu s-ar fi gîndit nici odată ca acest job i-ar fi putut schimba viaţa,în bine, bine înţeles.Aici lucrează cu persoane la nivelul ei si are un salariu multumitor.Prima data cînd s-a dus fiind si începătoare nu prea stia ea cum stau lucrurile dar acum deja a devenit experta si stie orice mişcare din firma,si acum i-a venit si ei rîndul sa înveţe persoanele care nou venite.
Cîteva locuri de munca în  Bucuresti

A devenit experta întru-un timp foarte scurt,deoarece şeful pe care îl are a văzut cat de bine se descurca si îi merge capul ,iar randamentul au început sa apară de pe o zi pe alta.Începînd de la salariu pana la treapta cea mai ridicată,adică de la ea sa plece toate documentele si ea sa ştie tot ce se întîmpla.Numărul angajari Bucuresti sunt în creştere iar toţii cei care vor sa muncească pot găsi foarte uşor pe acest site ,foarte util.Nu cred ca este cineva in oraş care sa nu aibe un loc de munca???Hai ca la tara te mai descurci pui primăvara în grădină de toate începînd de la legume, fructe cat si flori,crescînd păsări si animale.Unde de drag munceşti si faci o mîncare foarte buna si gustoasă cu legume din gradina proprie dar oare la oraş cum e???Totul se cumpara cu banii in mana si iti trebuie automat un loc de munca care sa iti asiguri traiul de pe o zi pe alta,iar dacă mai vrei si altceva (haine,electrocasnice ,renovari) iti trebuie automat un venit mai mare care cere mai multe responsabilităţi.Cum e un proverb cunoscut ..Ai carte,ai parte'' asa si cu locurile de munca cat cat ai invatat mai mult si stii mai multe sa faci cu atat ai si avantaje.

Acum aştept opiniile dvs sa îmi spuneti dacă aveti ceva de obiectat sau dacă nu??

10 comentarii:

  1. In cazuri de urgenta, e bine ca exista cineva care te poate ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar in marile orase se gasesc mai multe locuri de munca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant si util!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru acest articol foarte interesant, o sa verific si eu acest site.

    RăspundețiȘtergere
  5. Superb articol,e bine ca exista acesta firma de joburi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Norocosi sunt cei ce lucreza in orasele mari,dispun de locuri de munca si de un salariu foarte bun.Minimul pe economie a crescut de 3 ori si eu tot 7 mil iau. Tara lui Papura Voda!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu greu gasesti si în orasele mari un servici bun...angajatorii au pretentii:aspect fizic placut,varsta pana în 40 de ani si experienta.Pai cum sa aiba un tanar de 18-20 de ani experienta daca nu a mai lucrat...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cam asa este, daca vrei un job bun trebuie sa locuiesti in Capitala.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am auzit de site-ul acesta si numai cuvinte de lauda la adresa lor

    RăspundețiȘtergere