Pagini

miercuri, 30 decembrie 2015

La sfarsit de an ..2015

M-am gandit sa scriu si eu cateva randuri asa ca de sfarsit de an.Pot spune ca am avut curaj sa ma tin tare luna de luna si sa fac fata tuturor concursurilor si sa ma tin de promisiunile facute.Poate ca uneori nu a fost bine alteori am fost chiar indrumata si ajutata de cei din jur si cu aceasta ocazie as vrea sa le multumesc inca odata pentru intelegere,sprijin si rabdarea pe care au avut-o cu mine.

Inceputul anului 2015 nu a fost chiar unul stralucit pentru ca am fost foarte dezamagita de o firma de renume si am inceput anul cu stangul,sa zicem.Mai multe detalii gasiti aici. Apoi incet incet am incercat sa ma impac cu ideea si restul surprizelor placute sau mai putin placute au venit de la sine.
Anul acest pot spune ca am fost foarte activa pe blog si am scris foarte des,sper ca si acest nou an care va veni sa fie la fel de bun si sa ma pot tine de treaba.

Am participat la concursuri de blogging,la diferite competitii in care am foarte surprinsa de rezultatele obtinute aici tin sa mentionez competitia SuperBlog unde am participat de la inceput pana la sfarsit si am primit tot odata premiile meritate.In afara de aceasta competite au mai fost concursuri cu rezulate bune ,colaborari si multumesc tare mult ca au avut incredere si mi-au oferit aceasta sansa.
Anul acesta am invatat foarte multe lucruri noi,persoane cat si multe prietenii.Multumesc tuturor pentru incredere de care ati dat dovada si pentru tot sprijinul acordat.Pentru ca m-ati suportat zi de zi ,seara de seara cerandu-va ajutor pe la diferite concursuri,pe blog cu comentarii sau share-uri.
Imi doresc ca noul an sa fie unul cat mai bun ,atat financiar cat si sentimental .In acest nou an vom avea parte de multe surprize,dar pana atunci va tin in suspans (poate ca unele/unii dintre voi stitii despre ce este vorba,restul va mai tin o perioada ca sa fie o surpriza mult mai placuta) si va dezvalui la momentul potrivit.

Iar acum la sfarsit as vrea sa va urez un 2016 plin de bucurii,liniste,sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca.


Acum sa va arat premiile castigate pe tot parcursul anului.


























4 comentarii:

  1. La multi ani! Sa ai un an senzational cu multe premii si momente frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. H ce de produse, eu nu pot face un astfel de articol :). Lipsa de timp. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe premii frumoase!Sa te bucuri de ele!
    Sarbatori frumoase si un an nou mai bun pentru toata lumea!

    RăspundețiȘtergere