Pagini

joi, 17 decembrie 2015

Noutăți și nu numai, pe WildFashion.ro

De curând am aflat de Wild Fashion. Căutam să-mi cumpăr ceva nou pentru Revelion și am vizitat mai multe site-uri și din întâmplare l-am deschis si pe acesta.Pot spune că am rămas plăcut surprinsă de produsele care le au, pentru ca tu să fii tot timpul feminină, provocatoare și să-i impresionezi pe cei din jur.Poți fi sexy și rea pentru serile pregătite iubitului cu ținute pe măsură, dar în același timp poți fi și o doamnă distinsă și elegantă care, prin atitudinea sa, impune respect. Și asta nu e totul! Poți găsi diferite ținute de zi, de seară, de cocktail, rochii elegante, rochii de club, cât și costume de baie sau încălțăminte. Mai poți găsi produse pentru bărbați și copii, în cazul în care vrei să faci un cadou. V-am făcut curioși, nu-i așa???Atunci să trecem la lucruri mai serioase și să vă spun câteva cuvinte despre site.

Am început să “răsfoiesc” fiecare pagină și mi-au plăcut foarte mult produsele pe care le-am văzut.Au mărimi diverse,atât pentru persoane slăbuțe cât și pentru cele mai plinuțe. Cu toții căutam noutăți și promoții, iar aici găsești în fiecare săptămână ceva nou.

Înainte de a cumpăra produsele pe care am pus ochii, am consultat și tabelul cu mărimi. Am observat că acesta se actualizează în funcție de produsul ales.Hainele sunt probate și foarte bine măsurate ca să nu existe dubii sau dimensiuni incorecte, astfel diminuează riscul unei alegeri nepotrivite.La wildfashion.ro schimbul produselor este gratuit, iar taxa de transport tur-retur este suportată de ei.
Având aceste informații, am decis să cumpăr câteva produse pe care am pus ochii. :)

Așadar, mi-am pus în coș câteva lucrușoare de care aveam mare nevoie, iar în următoarea zi le-am și primit. Livrarea rapidă a produselor comandate cred că este un avantaj foarte important pentru noi toți, iar Wildfashion.ro a dat dovadă de promptitudine și seriozitate. Cât despre produsele comandate, pot spune că am fost plăcut impresionată de material – sunt foarte bune și de calitate (nici nu se decolorează).


Pentru că se apropie sărbătorile, la mare căutare sunt rochițele de diferite culori și modele.Aici puteți găsi o gama foarte largă de rochițe, modele și culori pentru fiecare în parte. Fie că sunt roșii, negre,albe sau alte culori, prețul este unul foarte bun pentru toate buzunarele.Dar cum seara de revelion este una specială, trebuie să fim cât mai elegante, strălucitoare și foarte aranjate. De accea trebuie să facem shopping din timp, ca să ne cumpărăm tot ce ne dorim la un preț cât mai mic.Am cautat rochii de Revelion de la Wild Fashion și am găsit exact ceea ce căutam.Acum aștept cu nerăbdare să îmbrac ținutele noi achizitionate de la Wildfashion.ro și să fiu admirată de Crăciun și revelion.

În concluzie, sunt foarte mulțumită de acest site și îl voi recomanda cu mare căldură tuturor persoanelor. În curând voi reveni cu un nou articol cu produsele probate, care va fi o surpriză.Voi știți de acest site??Ați comandat de pe el?



                                            



8 comentarii:

  1. Nu stiam de acest site, dar acum am aflat datorita dvs., sunt superbe! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. wow prima cu rosu si cea pe negru a doua,cea lunga,mi-a atras atentia si imi plac ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce rochite frumoase! Cred ca de aici imi voi cumpara una pentru revelion!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai ce rochițe frumoase, vreau și eu :). Gata intru pe site acum :*, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. A doua rochie e superba :X Am aruncat un ochi pe site si am gasit multe produse la preturi bune!

    http://be-beautifulll.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Woaw,superbe rochii,am sa ma uit si eu pe site,nu stiam de el pana acum.Multumesc pt pont

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place prima rochie. Nu stiam de acest site si sunt tare curioasa sa vad ce ti-ai luat de la ei! Pupici

    RăspundețiȘtergere