Pagini

duminică, 26 iunie 2016

Scari si schele

Atunci cand lucrezi la inaltime si nu numai, ne trebuie diferte lucruri ca sa putem ajunge sa facem ceea ce trebuie. Spre exemplu intr-o cladire inalta daca avem de zugravit nu putem ajunge decat cu ajutorul unei scari si multe alte exemple pot fi date. Un altul mai credibil este acela cand un zugrav are de ridicat o cladire de jos de la fundatie pana la acoperis , aici ii trebuie o schela sa poata pune materialele si sa poata sa-si faca treaba asa cum trebuie.

Scarile ne sunt necesare oricand si oriunde daca ai sta bine sta te gandesti. Acestea pot fi facute din diferite materiale : din lemn care sunt pe categorii, de diferite marimi si lungimi si din aluminiu care sunt mult mai uzuale si folosite. Cele din lemn le putem folosi la poduri si la diferite ocazii unde nu putem ajunge iar cele din aluminiu eu cred ca le folosesc cei care au mai multa nevoie de ele , un electrician , un zugrav, un instalator si nu numai.



Schelele pot fi si acestea de diferite marimi si dimensiuni. Pot fi usoare pe care le putem muta singuri de colo colo sau mai grele si mai mari unde avem nevoie de mai multe persoane pentru a le muta. Cu ajutorul acestora munca noastra devine mai usoara si nu suntem nevoiti sa ne chinuim.

In concluzie eu cred ca cu ajutorul acestor unelte scari si schele  munca noastra ne este mult mai apreciata si rezultatele sunt mult mai vizibile. Fara acestea ne descurcam destul de greu. Le putem achizitiona de la magazinele speciale de unelte, de materiale de constructii sau chiar de pe internet unde gasim orice. In ultima vreme acestea au devenit din ce in ce mai bune, furnizori distribuie produsele la timp iar clienti sunt multumiti. Din punctul meu de vedere chiar se merita sa achizitionam si online, deoarece la mai multe produse achizitionate poti avea transportul gratis si multe alte oferte, depinde si de site.

Spor la cumparaturi si la lucrari. Aveti grija cu aceste unelte pot fi si periculoase, daca nu folositi sistem de protectie poate fi si fatal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu