Pagini

duminică, 26 iunie 2016

Unelte la preturi mici...

 Uneltele ne sunt necesare intotdeauna si acest lucru se datoreaza faptului ca mai reparam , construim ceva prin curte, macar acum cand e sezonul cald. Daca vine iarna nu prea mai poti face mare lucru ,doar la interioare si acolo trebuie diferite materiale de constructii ,banutii si mult timp. Al meu sot lucreaza in acest domeniu si in fiecare saptamana merge sa-si achizitioneze diferite unelte, nu stiu cum face dar de fiecare data vine cu plasa plina. Acasa are trecut pe lista vreo doua, trei lucruri si cand vezi cu cate vine parca nu i-ar ajunge.Dar trebuie sa-l inteleg ca se mai strica, trebuie sa aibe intotdeauna lucrul lui si sa nu mearga pe la rude, vecini sa se imprumute mai ales daca esti un maestru priceput si esti cautat.



Uneltele sunt foarte importante.Daca nu avem ciocan nu putem bate un cui, daca nu avem bormasina nu putem scoate un surub, daca nu avem ruleta nu putem masura si multe alte exemple pot fi date. Acestea la un moment dat se mai strica si trebuie cumparate. Cred cu nici voua nu va lipseste unele unelte care va sunt de folos ori de cate ori aveti nevoie, nu cred ca stati sa va duceti prin vecini sa cereti un lucru. Acum e mult mai simplu sa va achizitionati produsele necesare, gasiti foarte repede un magazin online de unde sa va cumparati ce va trebuie si numai in cateva ore comanda va poate fi livrata acasa, fara prea mult stres si bataie de cap.

In concluzie eu cred ca intotdeauna trebuie sa fim precauti si sa le gandim cu cap inainte de a face un  lucru. Voua vi s-a intamplat vreodata sa ramaneti in pana? Cum ati reactionat? 

Pana data viitoare va urez spor la lucru si la cat mai multe materiale utile (fara incidente).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu