Pagini

marți, 9 iunie 2015

Cele mai comode incaltari!!

Cand vine vorba de incaltaminte,trebuie cumparata si asortata cu ceia ce ne imbracam.Bine-inteles ca acum e sezonul cald si purtam mai multe sandalute,pantofi sau chiar tenesi in functie de preferinte.Asadar am intrat pe site-ul meu preferat de incaltaminte Strandard-Shoes unde gasesc incaltaminte comoda ,la moda si pentru toate gusturile,si nu in ultimul rand pentru toate buzunarele..mi-am pus in cos cateva produse de care aveam tare nevoie si am asteptat curierul cu nerabdare.



Vreau sa va marturisesc ca in primul rand mi-am comandat o pereche de balerine foarte comode si inflorate care merg tare bine cu o fustita mini sau chiar cu o rochita lunga....sunt lejere si ofera piciorului lejeritatea de care are nevoie.



A doua pereche de incaltaminte de care am fost foarte atrasa si care mi-am dorit de mult e aceasta pereche de sneakers Dilemma Alb  care are o platforma de numai 11cm.Abia astept sa le pot incalta pe rand si sa ma mandresc si sa le marturisesc si prietenilor despre produsele comandate pe internet, in care nu au prea mare incredere.
Aceasta pereche de sneakersi sunt prevazute cu fermoare si catarame auri care ies in evidenta,dar au si au siret pe care il putem folosi,dupa dorintele fiecaruia.


Iar la un pret foarte bun am mai gasit aceasta pereche de sandale  care le pot incalta atunci cand ies in oras la o plimbare sau cand plec intr-o mini vacanta..ca de acum e sezonul cald si trebuie sa mergem la mare...cele mai potrivite sandale sunt Moonlight Bej care sunt din piele ecologica si cu atentie si foarte multa migala lucrate.
Voua ce va place de pe Standard -Shoes???

2 comentarii:

  1. Imi plac ultimele sandalute
    Sunt dragute

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am facut o adevarata pasiune in ultimul timp pentru incaltamintea cu imprimeu floral asa ca primii balerini din poza sunt preferatii mei dar am vazut multe modele atractive pe site

    RăspundețiȘtergere