Pagini

vineri, 14 august 2015

Lenjerii de pat Outlet in Summer Black2015

Dupa cum bine stitii majoritatea dintre voi,au mai fost campanii de lenjerii de pat outlet cu premiu garantat,dar acum e una mai speciala care sigur va va incanta si pe voi.

Lenjerii de pat Outlet a pornit cea dea doua editie care are ca si premiu o excursie la Paris,care include transportul +3 nopti de cazare,in perioada 15. 11. 2015 – 05. 12. 2015,tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati oricare lenjerie de pat 1+1 gratis de pe site,si intrati automat in tragerile la sorti.
Anul trecut doamna Lumezeanu Minodora sa bucurat impreuna cu fiica sa de aceasta frumoasa excursie,in Grecia,premiu oferit de firma SC Alegria Online Shops SRL.
Aceasta firma a devenit cunoscuta datorita preturilor tentante ce le au,dar si produselor care le au in stoc.Am ramas uimita si placut suprinsa ca au si altceva in afara de lenjerii ,cuverturi,paturi,au produse de igiena personala,produse de curatenie,prosoape ,pampers dar si produse pentru par,igiena intima la preturi foarte atractive.

Ma bucur tare mult deoarece la majoritatea lenjeriilor se aplica oferta 1+1 gratis la un pret foarte bun.Pana in prezent 100 000 de clienti au comandat de pe site si sunt multumiti de produsele aceste echipe si s-au aratat a fi foarte multumiti .De acum se va apropia perioada in care vom folosi mai mult pilotele si vom fi pe acasa in timpul ierni,iar aceasta perioada necesita si schimbarea lenjeriei si a altor produse.


Eu cred ca aceasta e o perioada tocmai buna pentru a face o comanda pe site,si cu putin noroc va puteti bucura de minunata excursie la Paris unde puteti vizita Turnul Eiffel,Muzeul Luvru,Notre -Dame,Disneyland  ,Arcul de Trimuf si multe altele...eu cred merita sa faceti o comanda si norocul sa dea peste cel mai bun si sa se bucure de tot cei mai frumos.

Timp de o saptamana preturile vor fi foarte mici iar promotia se aplica pentru urmatoarele lenjerii: lenjerii BFS, lenjerii de pat 3D şi 5D, lenjerii de pat din bumbac satinat, lenjerii de pat Pucioasa, lenjerii Jacquard şi lenjerii de pat cu dantela.Cu o asa oferita sunt sigura ca veti gasi si voi ceva care va face cu ochiul si merita s-o cumparati,iar imediat ve-ti intra in cursa pentru castigarea marelui premiu.


Va puteti inscrie si voi la aceasta campanie pe Blog Awards sectiunea Campania lenjerii de pat, iar daca ati vazut la mine va rog sa specificati la sfarsitul articolul dvs ca prelutai leapsa ,numele meu +link blogului ..nu e greu,incercati si voi si ve-ti primi un voucher in valoare de 95 de lei,pentru cumparaturi de pe site.

Un comentariu: