Pagini

sâmbătă, 7 mai 2016

Condoleante, Patrick Ekeng !

Azi noapte(7.05.2016) in jurul orei 00:00 am vazut la stiri cum ca a murit Patrick Ekeng,un jucator de la Dinamo. Nu am urmarit meciul (de aceasta data,sotul meu fiind dinamovist) dar stirile se aud intotdeauna repede, fie ele ca sunt bune sau rele. Dar nu stiu cum se face ca echipa Dinamo in ultimii ani a pierdut multii jucatori buni Catalin Hildan (capitan, a decedat la 24 de ani ), Florea Dumitrache, frații Ion și Lică Nunweiller, Sandu Custov, Mișa Klein, Nelu Stănescu și alți mari fotbaliști care au scris istoria clubului si Patrick Ekeng (14) la frumoasa varsta de 26ani, care aveau toata viata inainte dar Dumnezeau a vrut sa-i ia la El.



Patrick Ekeng intrasera cu 7 minute inainte sa se intample aceasta tragedie...si dintr-o data a cazut jos fara ca nimeni sa-l atinga.Ambulanta a ajuns in urmatoarele minute la fata locului dar din pacate pentru el nu s-a mai putut face nimic.Dupa ce a primit ingrijiri pe gazon la fata locului a ajuns o amubluanta de la spitalul Floreasca unde l-a transportat de urgenta.Acolo l-au resucitat o ora si jumatate dar din pacate inima lui se oprise.

Ekeng(mijlocas), jucătorul camerunez al echipei Dinamo, s-a prăbușit pe teren, în timpul meciului de fotbal de la București dintre Dinamo și Viitorul Constanța.Din minutul 70 echipa a ramas cu zece jucatori iar meciul s-a terminat cu 3-3. 
Sincer imi pare foarte rau pentru aceasta tragedie ,cred ca nimeni nu se astepta la asa ceva.Din pacate el a lasa in urma o sotie indurerata si o fetita foarte frumoasa ,care cu totii ii vom simti lipsa.
Dupa aflarea vestii fanii Dinamovistii si nu numai, s-au intors pe stadion pentru a-i aprinde o lumanare  in locul care s-a prabusit.


Condoleante familiei indoliate.


Un comentariu: