Pagini

luni, 31 august 2015

Ce determina o persoana sa se indragosteasca



Dragostea este aproape imposibil de descifrat cu atat mai mult cu cat nu exista un set concret de reguli care sa determine de ce si cand o persoana se indragosteste de alta.



Cu toate acestea, oamenii tind sa raspunda cu afectiune la unele trairi si emotii. Acestea reprezinta catalizatorul care conduce la dezvoltarea unor sentimente puternice pentru o persoana de care ai devenit apropiata.


Iata cateva lucruri care determina o persoana sa se indragosteasca:
Ceva dragut la care sa se uite

Poti sa te indragostesti de o persoana si fara a o considera atractiva, insa, de multe ori, aspectul exterior are un rol important. Pana la urma, daca ti se pare ca o persoana este sexy, nu-i asa ca iti vei dori sa o cunosti mai bine?

Aspectul exterior este doar un pas care te determina sa fii mai curioasa si sa iti doresti sa ii cunosti personalitatea, ceea ce reprezinta cel mai important motiv pentru care te vei indragosti de o persoana.
Acea atractie speciala

Este dificil de descris in cuvinte ce este atractia dintre doua persoane, insa este usor de identificat daca exista intre tine si partenerul tau. De fiecare data cand il privesti, cand il atingi, simti ca decizia de a forma un cuplu este cea mai buna pe care ai luat-o in ultima vreme.
Confort, inca de la inceput
Attunci cand ai gasit persoana potrivita, te vei simti instantaneu confortabil in prezenta ei. Chiar daca l-ai cunoscut cu numai cateva minute in urma, vei simti ca il cunosti de ani buni. Cel mai bun aspect al acestei senzatii de confort este ca nu vor exista subiecte pe care sa nu le puteti discuta si nici momente stanjenitoare in care nu veti avea ce sa va spuneti.
Va plac aceleasi seriale sau filme

Se spune ca extremele se atrag, insa persoanele care se indragostesc au, de cele mai multe ori, lucruri in comun. Poate ca va plac aceleasi seriale TV sau aceiasi actori, sau poate ati studiat acelasi domeniu atunci cand ati fost in facultate. Orice ar fi, va ofera ceva in plus care va va ajuta sa deveniti mai apropiati si, in cele din urma, sa va indragostiti.
Este supeeroul tau

Este foarte usor sa incepi sa ai sentimente pentru un barbat care te face sa te simti in siguranta, sa crezi ca nimeni si nimic nu te poate rani. Mai mult, nici nu te-ar interesa daca ceva rau urmeaza sa se intample deoarece il vei avea alaturi, vei fi cu cel pe care il iubesti.
Este o persoana speciala

Atunci cand admiri talentele cuiva si o respecti ca persoana, este foarte usor sa te indragostesti de ea. Pana la urma, nu vrei sa fii intr-o relatie cu un barbat care nu te respecta. Ai nevoie de o persoana care sa iti fie alaturi, sa te respecte si sa iti respecte pasiunile si dorintele si sa te ajute pentru a-ti putea duce la indeplinire visele.
Un zambet sincer

A fi fericit este un sentiment minunat si daca vei reusi sa gasesti o persoana care sa te faca sa zambesti atunci cand simti ca nimic bun nu ti se mai poate intampla, atunci vei vrea sa pastrezi acea persoana aproape de tine. Daca numai auzul vocii sale te face sa fii intr-o dispozitie mai buna, atunci esti pe punctul de a te indragosti.


sursa:elle.ro

Un comentariu: