Pagini

luni, 9 mai 2016

Amenajarea gradini...

Eu locuiesc la casa si asta inseamna pentru mine un avantaj foarte mare,pentru ca de cand ma stiu iubesc florile ,le indragesc si am mare grija de ele.Ma bucur ca sunt libera pot face ce vreau si sa-mi amenajez curtea dupa bunul meu plac.Niciodata nu mi-a placut sa depind de cineva ,sa-mi spuna ce sa fac ca nu-i convine ce vreau sa fac(pentru cei de la bloc) etc.

In primul rand ne imaginam in gradina foarte multa verdeata,gazon, pitici si multe obiecte facute de sotul meu ,iar eu numai sa le dau cu lac si sa le asezam.Amandoi suntem de acord cu parerile si ajungem la un consens,nu prea ne-am contrazis si de aceea e bine sa comunicati cat mai mult. Sotului meu ii place foarte mult gardul viu ,pe care se chinuie sa-l faca asa de ceva ani (6 ani aproximativ) iar de gazon nici nu se mai pune vorba.Un spatiu verde in gradina e un loc de relaxare. De aceea amenajari gradini e foarte importanta pentru noi. Ne regasim foarte mult in acest loc si ne bucuram ca il putem face noi incet ,incet asa cum ne dorim.

Cu toate acestea multe persoane se mira de gardul nostru si de locul nostru. Dar pe viitor avem in plan sa ne facem si un foisor ,un leagan de gradina numai din lemn sa fie ceva rustic si nu in ultimul rand un gratar de gradina care ne va fi de foarte mare ajutor.Poate ca uneori visez cu ochii deschisi ,dar sunt sigura ca atunci cand ne punem ceva in cap totul se rezolva cu rabdare si vointa.

Deci daca aveti si voi un mic spatiu verde in fata casei incercati sa-l amenajati asa cum va place.Creeati tot felul de obiecte de voi ,nu le achizitionati ,va fi o placere pentru cei din jur sa vada ornamentele dvs. Prin curte putem gasi multe lucruri vechi carora le putem da viata si de pot fi apreciate foarte mult.

Voi locuiti la casa sau la bloc?aveti spatiul vostru de relaxare?

7 comentarii:

  1. eu locuiesc la bloc, dar daca as sta la casa mi-ar placea sa am un locsor verde, plin de flori, cu un leagan si un loc de joaca pentru copii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gradina este foarte importanta si imi place mult cum ai amenajat.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu stau tot la casa, si ma bucur sa imi savurez cafeaua in gradina

    RăspundețiȘtergere
  4. eu la bloc, am si casa dar nu doreste sotul...din partea mea as sta la casa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate stau la bloc dar visez ca intr-o buna zi sa am propria mea casa cu gradina plina de flori :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Momentan stam la bloc, dar mergem des si la tara. Imi place foisorul tau. Eu as pune multi copaci, gazon si thuya.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu stau la bloc insa mi-as dori sa locuiesc la casa.Cine stie?:*

    RăspundețiȘtergere