Pagini

sâmbătă, 14 mai 2016

Bijuterii ModaGram.ro...pe gustul meu

In ultima vreme m-a apucat febra cautarilor online de diferite produse.Dupa cum ati vazut gentile ,cosmeticele si bijuteriile nu ii pot lipsi unei doamne niciodata asa ca eu am facut cateva cautari si am gasit un nou magazin de bijuterii.Nu stiu daca voi stiati de el dar eu as vrea sa va prezint un pic site-ul si ce produse as vrea sa-mi achizitionez.

Bijuteriile au fost si vor fi intotdeauna accesoriul cel mai de pret.Fara ele nou nu avem nici un farmec ,ele ne completeaza intreaga tinuta si ne fac sa ne simtim bine.Atat colierele statement cat si bratarile late ,inelele au farmecul lor aparte.Pot spune ca am si eu cateva bijuterii de care nu ma pot desparti,imi plac foarte mult si am mare grija de ele.Am vazut ca de ceva timp se poarta colierele statement, eu pana in prezent nu am nici unul, dar mi-as dori unul foarte mult mai ales ca zilele acestea voi merge la un eveniment in familie si mi-ar prinde bine. Am o camasuta foarte decoltata alba, care se aseaza bine pe corp iar cu un astfel de colier sigur voi iesi in evidenta.

Acestea pot fi de diferite modele, culori si dimensiuni. Nu prefer colierele foarte lungi ca nu ma avantajeaza ceva foarte simplu, de efect si care da culoare tinutei. Asa ca pe ModaGram.ro am gasit exact ce aveam nevoie coliere, bratari, cercei si multe alte bijuteri la preturi foarte decente.Acestea aau un sistem de prindere foarte simplu si rapid.

Nu mare mi-a fost mirarea atunci cand am gasit si bijuterii din argint cu cristale. Sunt foarte atragatoare si frumoase,  incat abia mi-am putut lua ochii de la ele.Desi sunt cu cristale care acestea ies imediat in evidenta mi-am ales si eu o pereche care sa se asorteze foarte bine cu tinuta pe care o voi purta. Nu m-am oprit doar la aceste lucruri am mai cautat si am mai pus ochi pe vreo cateva fara ca sotul sa stie.Iar cand va vedea comanda si cate produse voi avea sigur imi va spune ca am inebunit.Am multe bijuterii si parca tot as mai vrea, de la o zi la alta ies fel si fel de modele si eu vreau sa fiu in trend, sa nu pierd ocazia mai ales cand le prind la oferta.

In concluzie eu cred ca acestea ne sunt de folos indiferent de eveniment si le vom purta cu multa dragoste.Acest site mi-a intrat la suflet si cu siguranta voi reveni cu alte comenzi.


6 comentarii: