Pagini

joi, 12 mai 2016

Bijuteriile handmade sunt foarte cautate...

Anul acesta bijuteriile handmade au inceput sa fie la mare cautare, ca in altii ani.Vanzarile vor atinge un nou record dar sunt si preturi si reduceri pe masura care atrag clientii in fiecare an. Bijuteriile sunt accesoriile nelipsite ale oricarei femei, ele sunt purtate zilnic indiferent de ocazie caci dau o nota de stralucire intregii tinute.

In primul rand eu cred ca, a face o meserie cu aceste bijuterii este mare lucru. Iti trebuie imaginatie ,multa rabdare si vointa iar apoi totul vine de la sine. Toate materialele se pot cumpara din magazinele speciale ,iar micul atelier poate prinde viata asa cum a prins si la OnlineBijoux ,magazinul meu preferat. Pot spune ca a devenit preferatul meu deoarece pot gasi bijuterii din argint , fata de preturile din alte  magazine acestea sunt foarte acceptabile si au modele foarte frumoase pentru toate varstele. Seturile ma atrag foarte mult acestea sunt compuse din lant si cercei sau cercei si pandativ depinde de preferintele fiecaruia.Ma bucur ca aici mi-am gasit briz-brizurile de fiecare data cand am avut nevoie ,niciodata nu m-am multumit cu ce am avut si am vrut din ce in ce mai mult.

Pot spune ca am renuntat de ceva timp la aur pentru a purta argintul si alte bijuterii handmade , care sunt lucrate cu multa migala si indemanare. Atunci cand le port am foarte mare grija cu ele sa nu se rupa sau sa sara ceva de la ele.Atunci cand ma uit la ele si le studiez ma gandesc oare de unde au atata indemanare si rabdare acesti oameni? Oamenii care vor sa ne multumeasca pe totii cu diferite modele, culori si forme de toate felurile. Bijuteriile sunt speciale, frumoase si misterioase.



Pe acestea le putem asorta cu multe tinute. Fie ca mergem la birou sau in mall, in oras sau la nunta pentru fiecare categorie in parte avem cate un accesoriu mai deosebit si-l purtam cu mare drag. Eu spre exemplu am primit acum ceva timp o bratara handmade de la o persoana foarte deosebita si am pastrat-o bine in cutia ei si o scot numai la evenimente mai speciale. Nu stiu daca toate sunteti asa ca mine dar eu cand prind drag de un produs greu ma despart de el.

Bijuteriile online sunt foarte cautate pentru ca putem vedea din fata monitorului modelele dorite, culorile, fara prea multa alergatura, stres si durere de cap. De ceva timp ne-am invatat mai lejere si sa primim totul acasa .Pentru mine acest lucru a devenit o obisnuinta si nu prea mai ma deplasez la magazine, in primul rand din  cauza timpului dar si alergatura. aglomeratia peste care dadeam de fiecare data cand se primea marfa.


In concluzie eu cred ca e mult mai lejer asa sa-ti alegi lucrurile dorite iar in cateva ore sau chiar a doua zi ai comanda acasa.Acestea vin ambalate foarte bine ,fara nici o zgarietura iar reducerile si ofertele sunt punctul lor forte.


Va plac bijuteriile mele?

22 de comentarii:

  1. Absolut superbe. Imi placa foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iubesc foarte mult lucrurile facute manual. Interesant articol.

    RăspundețiȘtergere
  3. superbe!intotdeauna am preferat argintul.interesant articol

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumoase, inelul imi place foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt superbe, bijuteriile handmade sunt in general punctul meu slab, mi-as cumpara tot timpul astfel de bijuterii. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. De cum leam vazut, am tras cu ochiul pe site. Sunt minunate si chiar foarte ieftine! Arata foarte bine si par a fi lucrate cu grija. Tin minte ca anul trecut am vrut sa-mi cumpar un lant de argint dintr-un magazin oarecare si costa peste 100-150 lei, doar lantul. Acestea sunt un chilipir!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bijuteriile sunt unice,elegante si stilate.Merita purtate si apreciate.

    RăspundețiȘtergere
  8. predescu alina12 mai 2016 la 05:47

    Frumoase bijuterii,intradevar este o minca multa la ele,dar merita

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt foarte frumoase, imi plac toate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu apreciez oamenii cu talent care fac lucrusoare hand-made :-)
    Inspirate selectiile tale.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt superbe aceste bijuterii si faptul ca ele sunt facute cu grija ma fac sa le cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte frumoase!Sunt de apreciat persoanele care fac astefel de minunatii!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt atat de frumoase incat nu stii ce sa alegi mai intai.

    RăspundețiȘtergere
  14. Snt tare dragute bijuteriile aratat de tine.Am si eu o multime de bijuterii handmade,chiar imi plac

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt foarte frumoase toate dar mie mi-a ramas gandul la un ceas din argint, numai ca nu ma tine punga :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi plac toate bijuteriile din postarea ta!

    RăspundețiȘtergere
  17. Chiar elegante bijuteriile prezentate de tine! Sunt perfecte pentru ocaziile cu adevarat speciale :)

    Andraxela
    https://voxofvanity.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere