Pagini

sâmbătă, 21 mai 2016

Comanda de la Jadu.ro...

Acum cateva zile am primit comanda de la Jadu.ro, o comanda foarte reusita.Pot spune ca sunt foarte incantata de ce am primit si am sa o port cu mare drag.De ceva timp nu mai imi achizitionasem o geanta, iar acum daca am avut aceasta ocazie ma bucur din suflet ca am facut alegerea cea mai potrivita. Cred ca multe dintre voi sunteti innebunite dupa genti ,gentute si tot felul de marimi ,modele, culori. Acestea le putem purta la diferite ocazii ,evenimente, in parc si oriunde dorim.
Nu sunt genul de persoana care am multe genti (20-30) bune ,scumpe din magazine de renume eu una ma multumesc cu 2-3 ca mai mult nu imi permit pe care le port cu mult drag.

In primul rand as vrea sa va marturisesc ca mi-a fost tare greu sa-mi aleg modelul, pentru ca erau o multitudine de genti frumoase si nu stiam la care sa ma opresc.Dar dupa vreo ora am reusit sa ma opresc la aceasta, care mi se pare cea mai potrivita.Am fost foarte surprinsa de ambalarea coletului (nu am reusit sa pozez), si de setul de gentii pe care l-am primit la un pret foarte bun.Era la reducere din 220 am gasit cu 100lei. Culorile intr-adevar sunt mai deschise fata de pe site ,dar placute. Materialul e bun(piele ecologica) ,fermoarele sunt de buna calitate iar accesoriile auri ies foarte bine in evidenta.Geanta o putem purta in mana sau chiar pe umar,cu ajutorul baretei care o putem schimba de la geanta la plic.





 Pentru a vedea pozele mai bine dati click pe ele si le veti vedea la o rezolutie mai buna.Geanta aceasta este foarte incapatoare, are buzunar exterior iar in interior are mai multe cu fermoar.Chiar sunt multumita de ea. Cu siguranta isi merita banutii ,chiar daca e din imitatie din piele multe persoane nu isi dau seama.


Atat plicul cat si portofelul imi plac mult.Asa cum v-am spus a fost o comanda foarte reusita si recomand cu drag produsele Jadu.ro.






Voi ati achizitionat de pe acest site?cum vi se par produsele?


13 comentarii:

  1. nu am achizitionat ,dar sunt foarte frumoase

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa geanta :) sa te bucuri de ea. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos setul, superba geanta, sa o folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine! Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos setul; imi place gentuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte draguta si gesignul si culoarea gentii

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos set, imi place mult culoarea!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumos set, sa le pori cu placere. :)

    RăspundețiȘtergere