Pagini

miercuri, 11 mai 2016

Laptopurile Dell Alienware cele mai bune...pentru jocuri

De curand mi-am amanetat laptopul cel vechi, din cauza ca imi facea prea multe figuri. Ba nu puteam accesa diferite pagini, nu puteam lucra in Word si mai mult de atat se incalzea destul de repede si mi se inchidea. Degeaba aveam eu sistem de racire ca el imi facea faza tocmai cand imi era lumea mai draga. Acest lucru il aveam in cap de multa vreme dar am amanat de pe o zi pe alta, iar cum proiectele trebuiau terminate la timp, eu nu mai puteam lucra cu un laptop care mergea in reluare si abia puteam salva cateva randuri.


Am cautat pe internet pe diferite site-uri, dar toate mi se pareau destul de scumpe si imi ajungeau dupa cateva zile dupa ce preluau comanda. Pe PCMADD am gasit laptopul de care aveam eu nevoie. In primul rand am vazut ca preturile sunt foarte accesibile pentru toate buzunarele, au multe produse de unde putem alege ce dorim, de exemplu au categorii pentru monitoare pc, sisteme pc, imprimante si alte componente. Eu mi-am ales un laptop Dell   foarte bun, din punctul meu de vedere deoarece toate capacitatile pe care le are sunt foarte ok pentru mine.

 Intel Core i7-2630QM, 2.00 GHz, HDD: 500 GB, RAM: 4 GB, unitate optica: DVD RW, video: Intel HD Graphics 3000, nVIDIA GeForce GT 555M, webcam, BT, 14" LCD, 1600 x 900


Apreciez foarte mult aceste laptopuri pentru ca fac parte din categoria ultra gamig. Acesta este cel mai cunoscut brand pentru gamerii adevarati. Software-ul special, functiile laptop-ului si placa video fac din acest laptop un adevarat "gladiator" in materie de jocuri. Gamerii adevarati cunosc aceste laptop-uri. Eu nu-l achizitionez numai pentru acest lucru, ca nu prea ma pasioneaza jocurile il iau pentru mine ca imi trebuie un astfel de laptop foarte mult.
De ce credeti ca mizez pe acest laptop Dell? Pentru ca nu caut in primul rand cel mai ieftin produs de pe piata ci pe acela care ofera cel mai bun raport calitate-pret. E un laptop puternic, cu design modern care imi ofera calitate si rezistenta.


In concluzie eu cred ca am facut alegerea cea mai potrivita si ca ma voi descurca destul de bine cu el. Voi ce parere aveti de acest laptop? Cum vi se pare?

10 comentarii:

  1. Laptopurile Dell sunt cele mai bune, de acestea insa nu stiam

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, ma atrage acest laptop, voi cauta mai multe informații și dacă ma convinge îmi cumpăr.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare perfect pentru jocuri, Dell e clar o firma de top recunoscuta pentru calitatea produselor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu un laptop Dell de care am fost foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am o parere foarte buna despre laptopurile Dell iar acest model are o configuratie super si un pret foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Marca Dell este una dintre cele mai bune

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ai cum sa nu fii multumita cu acest brand. Si al meu cred ca s-a molipsit ca imi face cam aceleasi figuri. Voi studia site-ul , poate, poate ma innoiesc si eu.

    RăspundețiȘtergere