Pagini

joi, 5 mai 2016

Lenjerii 3D si 5D

Nu stiu daca va mai aduceti voi aminte ,de Craciun am primit o lenjerie de pe Cumparamisim.ro mi-a placut atat de mult pentru e moale si se aseaza foarte bine pe pat.Nu aluneca si nici nu se decoloreaza.Acum de Paste am facut alte cumparaturi de aici ,am fost foarte incantata de comanda pentru ca le-am prins la reducere si mai mult de atat am primit cadou si 2 perne antialergice 50X70cm.

Aceste lenjerii sunt confectionate din bumbac satinat fiind imprimate cu ultima tehnologie de imprimare HD, care pot scoate din monotonie orice tip de dormitor ,oferindui o pata de culoare si un plus de viata.Acestea se diferentiaza prin claritatea imprimeului ,designul ,profunzimea imaginilor si paleta larga de culori de care dispun.
Lenjeria care am primit-o de Craciun de pe acest site


Aici gasiti lenjerii 3D la cel mai mic pret de la Cumparamisim.ro  , nu-i asa ca v-am facut si pe voi curiosi?Atunci nu mai asteptati prea mult si intrati pe site sa vedeti ofertele de care dispun.Acestea vin ambalate corespunzator intr-o cutie de carton lacuit ,eleganta + punga pentru cadouri. Pachetul contine cearceaf pilota, cearceaf pat , fata de perna cu dimensiunea 60cm x 80cm.Se pot pot spala la maxim 30G automat si se pot calca.Nu folositi inalbitori pentru ca se va strica modelul.

Prima lenjerie mi-am facut-o eu comanda.Prefer mai mult culorile deschise ,inflorate care ma bine dispun.Aceasta lenjerie este pe placul meu deoarece iubesc trandafirii rosii si bine inteles culoarea alb ,ies foarte bine in evidenta si numai de drag o port. Voi avea un somn linistit si placut fara prea mari batai de cap. Fata de alte lenjerii care aluneca de pe pat cearceaful si pilota aceasta este exact pe gustul meu.Cum ma asez asa o gasesc ,nu ma rasfoiesc in pat atunci cand dorm si o gasesc la fel cum am asezat-o.

Cea de-a doua lenjerie i-am facut-o mamei cadou,pentru tot ce face pentru mine si nu numai .Merita mult mai multe lucruri frumoase dar cred eu ca atunci cand unei persoane ii trebuie ceva sa-i cumparam atunci cand are nevoie ,nu dupa.Asa a fost si in cazul meu ,am simtit acest lucru si am ales o lenjerie un pic mai inchisa dar tot cu flori.A fost foarte incantata si i-a placut tare mult.




Ce ziceti de alegerile mele? Voi ati cumparat lenjerii de pe Cumparamisim.ro?

7 comentarii:

  1. Superbe! Imi place cea cu trandafiri, cred ca dormi in ea si simti mirosul rozelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoase sunt, imi place aia cu trandafiri.

    Sa ai un weekend frumos!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  3. de cand visez si eu la o lenjerie cu mos craciun...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ador lenjeriile. Imi plac foarte mult de aceea am o intreaga colectie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place mult prima lenjerie

    www.fashionwithcriss.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere