Pagini

vineri, 13 mai 2016

Rochii...frumoase pentru seri importante.

In ultima perioada nu prea am mai avut evenimente mai deosebite,dar dupa cum bine stiti peste cateva saptamani (10-12) va veni pe lume ingerasul nostru care ne va schimba viata. De aceea eu am inceput sa-mi caut din timp diferite tipuri de rochii, sa vad preturile, culorile si bine inteles ce se mai poarta in ultima vreme. Cred ca increstinarea micutului va fi foarte importanta si de aceea seara trebuie sa fiu cat mai aranjata, cocheta si sa ies in centrul atentiei(imi place foarte mult) si de aceea sa port ceva pe masura.

In primul rand aceste rochii le putem purta atat la nunti, botezuri cat si baluri. Acesta prom dress am vazut-o la prietenele mele, nu stiu daca e cea mai potrivita pentru mine dar eu am sa va arat mai multe modele pe care mi le doresc. Sunt cam mica de statura (aprox 1.70) si nu as vrea ca rochiia pe care mi-o voi achizitiona sa o scurtez sau sa fac alte modificari. Cu toate ca am vazut ca anul acesta se poarta prom dress 2016  eu voi incerca sa-mi aleg tinuta potrivita ,culoarea si modelul.
Lace prom dress atrag privirile invitatilor si ies intr-adevar in evidenta.Imi place acest model de rochie si as da oricat pe ea ,pentru cea mai importanta seara.Nu cred ca mi s-ar potrivi long prom de bal pentru ca as intra cu totul in ea .Sunt foarte indecisa la ce model sa ma opresc si de aceea as vrea sa ma ajutati voi cu un sfat .Vreau o sexy prom care sa ma avantajeze.

In concluzie eu cred ca ma pot baza pe voi ca de fiecare data si sa-mi lasati sfatul cel mai bun.Daca ati fi in aceasta situatie ce model ati alege ?

4 comentarii:

  1. Iti doresc nastere usoara si sa fiti amandoi sanatosi.
    Cu rochia eu as mai astepta, dupa a doua nastere eu am ramas cu multe kilograme in plus si n-am putut da jos pana la botezul fetitei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faine rochiile, imi place aia alba (a treia) cel mai mult.
    Sa ai un weekend frumos!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultimele doua imi plac la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce de minunății <3 nici nu știu pe care sa o aleg :)

    RăspundețiȘtergere