Pagini

duminică, 19 iulie 2015

10 LUCRURI CARE NU NE PLAC LA NATIVII ZODIEI BALANȚĂ


1. Sunt superficiali și lipsiți de profunzime. Acceptă lucruri care par frumoase și atrăgătoare la suprafață, uitând să facă difernța între esență și aparență.

2. Sunt posesivi și extrem de geloși. Chit că nu mai vor un lucru, se țin cu dinșii de el, doar ca să nu încapă pe mâinile altcuiva. Și asta este valabil și când vine vorba de obiecte, și când vine vorba de oameni – fie ei parteneri de viață sau prieteni.

3. Sunt ezitanți, șovăitori din cauza lipsei de încredere în propriile lor calități și în puterea lor de decizie. Nu le place să fie puși sub presiune și durează enorm până reușesc, într-un final, să ia o decizie.

4. Sunt zodia cu cea mai mare inclinație către flirt. Iar dacă ajung să calce strâmb, reușesc să ascundă foarte bine acest lucru.

5. Sunt ușor influențabili și au mereu dorința de a fi aprobați de ceilalți, lucru care îi îndeamnă la compromisuri care nu le sunt de niciun folos.

6. Adoră excesele,sunt snobi și cocheți. Petrec foarte mult timp și cheltuiesc enorm de mulți bani pentru a-și îmbunătăți constant aspectul exterior.

7. Sunt extrem de comozi și leneși. Nu se agită prea tare nici când vine vorba de lucruri importante, vitale.

8. Fug de responsabilități. Dacă ar putea să rămână veșnic tineri: asta ca să poată flirta fără să îi tragă cineva de ureche și să nu fie nevoiți să facă “lucruri de adult” când nu au ei chef.

9. Sunt vanitoși și extremiști. Dacă un lucru nu îi privește în mod direct și nu e în favoarea lor, nu îi acordă nici măcar o secundă.

10. Sunt falși și prefăcuți. Pot urî pe cineva, dar acea persoană să nu afle niciodată. Atât de bine știu să își ascundă sentimentele adevărate. Asta poate și pentru că nu le plac conflictele, discuțiile obositoare în contradictoriu și fac orice să le evite.



Sursa: unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu