Pagini

miercuri, 8 iulie 2015

Cea mai mare ora de sport

Tin minte si acum ce bine si frumos mai era cand eram copil,nu aveam nici o grija,ma jucam toata ziua.Cand vine vorba de joaca cel mai frumos era cand se lua vacanta ,veneau nepotii,copii in vacanta la bunici sau chiar acasa cei care erau plecati la scoala in diferite orase.

Ne strangeam cu totii,ba ne jucam ratele si vanatorii,ba tara tara vrem ostasii,de-a v-ati ascunselea si cate si mai cate jocuri ,era asa fain...mai ales dupa lasarea intunericului,cand era racoarea iar noi astia mai  mici eram mereu prinsi la mijloc si radeau de noi.Cand a venit randul nostru sa vedem altii copii care sa se joace cum ne jucam noi odata nu prea ii vedeai pentru ca generatiile in ziua de azi au alte preocupari cum ar fi facebook-ul ,diferite tipuri de telefoane  si tablete,iar pe timpul nostru nici nu era asa ceva,ce bine mai era...

Alergam cat ne tineau picioarele, ne inroseam in obraji si strigam unii dupa altii cat ne tinea plamanii,acum din pacate nu prea mai vezi copii pe strada ici colo cate unu ratacit care mai incearca sa faca cate un sotron ,sau cate o fata care incearca sa sara coarda numai pentru a arata bine.

Dar iata campania care este la cea de-a cincea editie si care s-a dat startul cu orasul Bucuresti si trebuie sa stiti ca ,,Cea mai mare ora de sport''  va fi prezenta si in orasul Brasov-Piata Sfatului pe data de 11 iulie incepand de la ora 9 pana la ora 21 cu diferiti antrenori de sport.
Intrarea va fi libera si puteti practica diferite sporturi.Nu ezitati sa va duceti la Mamaia pe data de 1 august ca si acolo vor fi prezenti.

Voi ce jocuri a-ti practicat in copilarie???Mergeti sa participati la aceasta campanie???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu