Pagini

vineri, 4 septembrie 2015

Iti place rugby-ul????atunci nu trebuie sa ratez asta.

UPDATE:Dragilor pentru a castiga bilete la meciul de rugby de la Londra ,nu mai trebuie sa faceti nimic...asa cum am specificat mai jos,sponsorul a mofificat regulamentul pe parcurs,trebuie doar sa completati un chestionar,iar prin tragere la sorti 12norocosi vor merge la Londra.Multa bafta.



Dragi rugy-stii, nu stiu daca ati aflat de meciul  Irlanda-Romania???,care va avea loc pe data de 27 septembrie la Londra stadionul Wembley.Cu toate acestea as vrea sa va spun ca nationala de rugby a Romaniei participa pentru a opta oare la campionatul mondial.

Poti castiga 12 bilete pentru un weekend in Londra si loc in categoria B la meci ,care sunt puse in bataie de berea Stejari.
Tot ce trebuie sa faci e ca sa te filmezi in timp  ,ce te prefaci ca poti ridica obiecte de mare greutate ,cum ar fi pietroaie foarte mari iar in tot acest timp ar trebui sa strigi diferite mesaje cum ar fi ''hai stejarii''.Orice sportiv se cinsteste cu berea preferata la finalul competitiei.

Daca vrei sa te inscrii si tu o poti face aici. Nu ar trebui sa ratezi o asemenea competitie mai ales daca iti place,si poti cu aceasta ocazie sa vizitezi Londra pe gratis,atat cazarea cat si transportul sunt incluse.

Acest stadion are o capacitate de 90.000 de locuri fiind al doilea ca marime din Europa,dupa Camp Nou Barcelona,gazduieste finalelei Cupei Ligi...
 Pe curand...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu