Pagini

sâmbătă, 21 mai 2016

Bijuterii din argint..pe OnlineBijoux

Port si aur, dar si argint. Prima data am primit in dar un set de argint de la sotul meu, la 18 ani ...mi-a placut tare mult gestul lui si chiar am tinut foarte mult la ele. Le-am purtat tot timpul si nu le dadeam jos atat bratara cat si lantul, dar din pacate nu le mai am...:( bratara s-a rupt si i-a cazut pietricelele iar lantul se inegrise si nu mai avea acea stralucire ca si prima data. Am incercat multe solutii pentru a-l curati dar degeaba asa ca intr-o buna zi le-am amanetat si mi-am luat altceva pe banutii aceea.

Imi plac foarte mult bijuteriile din argint atat inelele, colierele cat si bratarile toate au un rol anume daca stim sa le asortam vestimentatiei respective. Nu stiu daca ati vazut articolul anterior in care va vorbeam despre magazinul de bijuterii online OnlineBijoux, acum am pus ochii pe alte bijuterii pe care mi le doresc foarte mult. Aduc marfa noua in fiecare saptamana si stiu cum sa-si atraga clientii de fiecare data. Ma bucur ca sunt asa site-uri de unde ne putem alege tot ce dorim, fara prea multa alergatura ,stres si stat in picioare. Fiecare persoana are problemele ei si poate ca nu ajunge intotdeauna la magazine in oras, cea mai ieftina si eficienta solutie e cumparaturile online.

Din punctul meu de vedere cumparaturile online sunt accesibile oricuri si foarte eficiente. Fie ca iti achizitionezi haine incaltaminte sau imbracaminte totul e foarte simplu si numai printr-un clic primesti comanda acasa chiar a doua zi. Pe mine de ceva timp m-a apucat febra cumparaturile, nu stiu pana cand...voi mai fi activa pe blog ,dar pana atunci trebuie sa ma suportati.Bebelinu meu mai are putin de stat si vreau sa profit de fiecare minut, clipa ca apoi cred ca o sa fiu mult mai atenta si grijulie cu cel mic.

Am pus ochii pe cateva inele argint care am cu ce sa le asortez la diferite evenimente.Chiar daca port veregheta atunci cand ai mai multe inele parca e altceva.


Cui nu-i plac bijuteriile? nu cred ca este persoana caruia sa nu-i placa aurul ,argintul sau cele handmade intotdeauna avem cu ce le asorta si stim cel mai bine cum sa iesim in evidenta.

In concluzie eu cred ca acest magazin are toate bijuteriile necesare oricarei femei care stie ce vrea. Fie ca esti tanara sau nu, aici gasesti produsele pe care vi le cautati, modelele si culorile dorite.

Voi ati achizitionat din acest magazin?cum vi se par produsele?

6 comentarii: