Pagini

joi, 19 februarie 2015

Cum ne-am ales parchetul

Acum 5 ani ,eu si prietenul meu ne-am cunoscut,3 ani mai tarziu ne-am logodit.Cum toate au fost bune si frumoase si cum timpul zboara asa repede ,dupa numai 2 ani am decis sa ne casatorim.Cum  fiecare dintre noi  ne dorim sa avem un loc al nostru cu pasii mici dar siguri,usor usor am inceput sa construim impreuna o casa de la zero.

Cu un buget minuscul si timpul foarte scurt si vremea rea de afara nu ne-a dat voie sa le facem pe toate,cum totul a fost facut n fuga ,abia abia am razbit sa terminam o camera.Nu toate au fost asa cum ne-am dorit noi,ca pret, calitate dar numai conteaza asta avem o casuta si a noastra.Au fost cateva probleme cum ar fi cu sistemul de iluminat,parchetul  si ferestrele ...A mai trecut apoi un an si ne-am gandit sa continuam cu restul,pentru a numai intampina greutati si a nu mai face aceleasi greseli ,am decis sa ma informez inainte de toate.

Asa ca am citit ,am intrebat,am probat,am comparat am facut tot ce am crezut ca trebuie.Asa am ajuns sa merg sa-mi cumpar toate cele printre care si parchetul.De data aceasta nu mai m-am grabit si mi-am alocat mai mult timp pentru a ma decide asupra parchetului pe care mi-l doresc.De data aceasta am vazut un parchet alb care se asorteaza  mobilierul pe care il doresc la fel tot alb,pentru ca albul creeaza un spatiu aerisit si curat si o luminozitate  placuta camerei.Imi place acest parchet pentru ca are textura frumoasa si o imitatie a nodurilor ,este un parchet care ma avantajeaza  datorita sistemul de prindere prin clips care ma ajuta la montajul rapid si usor.Acest parchet  imi da siguranta si avantajul ca imi pot decora camera cu orice tip de mobilier greu pentru ca e rezistent datorita grosimi sale ,finisajul lacului mat il face rezistent la zgarieturi.

Cu aceast parchet alb am fnalizat cumparaturile pentru sufragerie,tinand cont ca am ajuns aici si timpul este parchet stejar .Mi-a placut acest parchet pentru ca e un parchet triplustratificat cel il face rezistent la umezeala.Culoarea lui imi creeaza o senzatie de o camera rustica si calduroasa.La montajul parchetului ne trebuie in primul rand o sapa foarte ,foarte dreapta peste care se pune o folie izofloor ce asigura parchetului o izolatie mai buna si o mai mare durata a parchetului.Parchetul incepe a se monta din partea stanga a camerei spre interior.Daca sunt suprafete denivelate ,parchetul se va misca si va scartai cu timpul. La  finalizarea parchetului  spatiul ramas intre parchet si perete se masca cu o plinta care o vom monta cum vrem noi,culcat sau in picioare.Daca se va pune culcat vom avea nevoie de cuisoare carora li se va taia captele,pentru ca se va prinde de parchet,daca montarea se va face in picioare vom avea nevoie de dibluri sau de un adeziv care sa le prinda de perete,la urma vom pune coltarele PVC.
foarte pretios si a nu mai pierde timp pe drumuri ,am zis sa cumparam tot din acest loc parchet si pentru cele 2 dormitoare.Aici mi-a atras atentia un de


Parchetpeviata.ro va ofera transport gratuit indiferent de cantitatea parchetului comandata,oferind calitate si durabilitate.
II puteti gasi in Bucuresti pe str.Logofat Luca Stroici,(Zona Piața Gemenii) Nr. 40, Sect 2 Bucuresti sau la numarul de telefon 031. 4329195.


Program:

Luni – Vineri: 09.00 -18.00
Sambata: 08.00 – 14.00

17 comentarii:

  1. Imi place parchetul dar si povestea!! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos si foarte interesant,as opta si eu pt.una semenea parchet ;) Ala pe alb e super,dar cu siguranta se va murdari foarte repede :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am de gand sa schimb parchetul in toata casa, asa ca ideile dv. sunt binevenite! Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pardoselile din parchet trebuie sa contribuie, prin estetica si efectul lor decorativ, la creare unui mai mare confort, dar mai ales a unei ambiante generale de natura sa influenteze in mod pozitiv psihicul oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu mi-am pus parchet acum 5 ani si deja trebuie sa-l schimb pentru ca scartaie. Multumesc pentru informatie, o sa apelez la ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos articol! Recunosc si eu nu am dat importanta acestor lucruri, alegeam tot ce era mai ieftin si dupa cativa ani trebuia.schimbat iar. Acum si eu urmaresc ofertele, merg in mai multe magazine

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos , multumesc de pont :) , e bine de stiut chiar am nevoie sa fac ceva renovari prin casa :)

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte interesant si util articolul mai ales ca am in plan renovari la vara

    RăspundețiȘtergere
  9. adevarul e ca un parchet misto schimba tot aspectul casei. daca mai e si ieftin... cu atat mai bine :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Parchetul joaca un rol important in locuinta noastra , un parchet de calitate poate schimba cu totul locuinta

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumoasa povestea si superb parchetul..Sa va bucurati in continuare de casuta voastra!!

    RăspundețiȘtergere
  12. interesant cum ai prezentat montarea parchetului

    RăspundețiȘtergere
  13. Parchetul da valoare casei, incat nu mai ai nevoie nici de covoare.Multumesc pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu sunt in cautarea parchetului potrivit. Trebuie sa dau o fuga la ei....
    Multumesc pentru pont.

    RăspundețiȘtergere