Pagini

vineri, 11 septembrie 2015

Alegria Online-magazinul tau de lenjerii de pat si nu numai...




Nu de mult am aflat de magazinul online Alegria-un magazin de lenjerii de pat, pentru toate varstele.
Acum ceva timp cautam pe internet lenjerii de pat,deoarece pe cele care le aveam se decolorase-ra si mai mult decat atat uzasera.Si m-am hotarat sa fac o schimbare,ca afara s-a racorit si de acum incolo o perioada de vreo 6-7 luni,o sa folosim pilotele,plapumile si trebuie neaparat sa aveam asternuturile curate ,aerisite si improspatate.
Intreband si la prietenile virtuale m-au indrumat catre un anumit site de care eu nu stiam,dar ajunsa acolo am vazut ca au lenjerii minunate pentru toate varstele si toate categoriile de produse de care o gospodina are nevoie.Preturile incep de la 55lei,calitate buna si foarte fumos se aranjeaza pe pat.
Un mic secret va dezvalui acum pentru ca ei sunt la inceput de drum si ne promit diverse categorii de lenjerii,draperii,perdele,covoare pentru casa si bucatarie dar nu in ultimul rand si produse pentru bucatarie cum ar fi fete de masa,servete,manusi,prosoape de baie si pentru bucatarie ,dar si halate de baie.
Asadar va rog sai sustine-ti si sa le vizita-ti pagina de facebook si site-ul Alegria Online,deoarece sunt sigura ca nu nu ne va dezamagi,asa cum s-a mai intamplat unor persoane.Dar bine inteles ca situatia s-a remediat,dar au ramas cu un gust amar.
Eu le voi voi fi alaturi si pe data de 15 septebrie cand agazinul va li lansat si as vrea sa-i vad cum urca usor ,usor si persoanele care vor achizitiona care vor achizitiona produse de la ei sunt sigura ca vor avea numai cuvinte de lauda.
Aceasta lenjerie,care  am primit-o de pe acest site(in urma partcipari la un concurs destinat bloggerilor) este foarte frumoasa,tocmai modelul pe care mi-l doream de foarte mult timp?dar din cauza bugetului nu mi-am permis-o,iar acum mi-am ales-o fara sa stau prea mult pe ganduri .Este o lenjerie moale,foarte placuta la atingere,nu este aspra ca alte lenjerii,iar modelul vine foarte bine pe pat.
De fiecare data cand o pun pe pat e o placere pentru mine,deoarece imi plac tare mult florile ,aceasta are dupa cum se vede un imprimeu cu trandafiri.In urma promiri aceste lenjeri am zis sa-mi comand si o perna cu puf de gasca(tot de pe acest site) care am auzit ca sunt foarte bune.Va ofera un confort optim si un somn profund si linistit,fata de alte pernr pe care nu poti dormi din cauza ca sunt prea tari si te simti inconfortabil.Fulgii de gasca se imprastie pe toata suprafata si nu se vor strange intr-un singur loc,materialul este si el de buna calitate deoarece daca nu ar fi at iesi cate un fulg,unul cate unul si perna s-ar strica.Perna este confectionata numai din componente naturale.

Aceste perne sunt cunoscute pentru durabilitate ,dar si pentru forma care si-o mentine.De cele mai multe ori le-am intalnit la hoteluri atunci cand plecam in plimbare,care aveam un somn linistit si nici nu stiam cat de repede trece noaptea.
In concluzie va pot spune ca sunt foarte multumita de lenjerie,deoarece nu se decoloreaza iar modelul pare acelasi dupa mai multe spalari,pare a fi ca nou.Atat de lenjerie cat si de perna sunt  multumita deoarece la primire ve-ti fi foarte surprinsi de modul in care le ve-ti primi...pot spune ca mie mi-a placut foarte mult.Lenjeria am primit-o in tipla,fata de alte site-uri care ti le trimit intr-o punga,iar perna intr-o husa speciala,pe care o poti pastra linistit fara ca ea sa se murdarrasca.
Va indrum si pe voi sa vizitati acest site si sa -mi soubeti parerile,opiniile despre el.Iar daca v-ati achizitionat ceva sunt tare curioasa cum vi s.a parut marfa.

5 comentarii: