Pagini

marți, 1 septembrie 2015

Bine ai venit...toamna


  • Toamna si-a facut simtita prezenta inca de astazi,dar caldura de afara te duce in eroare nici nu spui ca e 1 septembrie.Saptamana trecuta cand era frig si ploii atunci crezusem ca a venit ,dar a schimbat foaia si sa incalzit la loc ,eu ma multumesc ca seara si dimineata mai adie un pic vantul,ca in rest simt ca ma sufoc.
  • Dar cu toate acestea nu pot sa stau degeaba stiind ca a inceput inscrierile la Superblog si eu sa stau pe dreapta.De vreo cateva editii m-am inscris si eu si imi place tare mult,mai ales diferite provocarii in care iti pui mintea la contributie si vrei sa fii cel mai bun.Dar competitia e stransa si cel mai bun dintre superbloggeri castiga ceia ce merita.
  • Imi pare bine ca sunt si eu un superblogeri si ma chinui sa fac si eu diferite articole ,chiar daca nu or fi ele tocmai bune dar au fost multumitoare in functie de notele primite.

Mult succes tuturor la SuperBlog2015.

4 comentarii:

  1. Multumesc mult,de ce nu va inscrieti puteti castiga diferite premii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit in SuperBlog, Violeta!
    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Speram sa te regasim la linia de finish si ne-am bucura sa te cunoastem si personal, la Gala SuperBlog. :)
    Inspiratie din plin si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine v-am (re)gasit .Pentru mine e ca si o provocare si de fiecare data incerc sa-mi dau toata silinta.Cred ca sunt la a treia editie de cand ma inscriu si de fiecare data am vrut sa vin la Gala numai ca nu prea am cu cine pleca din zona mea...tare mult as vrea sa va cunosc si eu.Multumesc.

      Ștergere