Pagini

joi, 3 septembrie 2015

Sus pe toc...

Da stiu ca ve-ti spune ca este numele unei frumoase melodii,dar cu toate acestea eu am folosit la titlu pentru ca asa imi place.Nu stiu daca am fost chiar asa de inspirata pentru a pune un asa titlu dar intotdeauna ma impotmolesc atunci cand vine vorba de a pune titlul unui articol.

Cum noua fetele ne place sa avem cat mai multa incaltaminte fie ea office,sport,casual,eleganta numai sa stim ca avem de unde alege ,iar daca nu ne putem comanda de pe internet unde ne este intotdeauna prietenul de nadejde si nu ne lasa la greu.
Atunci cand  ne pregatim de vreun eveniment trebuie neaparat sa purtam toc,dar numai ca eu nu prea sunt obisnuita sa stau toata noaptea pe ele si renunt dupa ceva timp ,pentru a ma putea distra si a  ma destrabala mai bine.Nici atunci cand am fost mireasa nu am reusit sa stau toata noaptea pe tocuri,deoarece aveam picioarele foarte umflate si am renuntat ,pentru ca toata ziua la poze ,biserica si restaurant ..mi-a fost de ajuns.Dar dupa mi-am luat o pereche de incaltaminte mult mai lejere ,m-am distrat si am dansat cat am vrut,numai ca s-a terminat foarte repede,nici nu am observat cand a zburat timpul.



Dar totusi trebuie sa ne luam pantofi pentru a arata cat mai bine stiu ca sunt persoane care pot sta pe tocuri si zi si noapte, numai ca ele sunt obisnuite si rezista.Pantofi trebuiesc alesi in functie de imbracaminte si sa-i asortam dupa bunul nostru plac.Atunci cand purtam pantofi parca suntem altfel de persoane deoarece esti mai inalta,decat de obicei si ai impresia ca toata lumea se uita la tine mai ales daca ai si o tinuta mai iesita din comun,nu stiu voi cum sunteti dar eu una asa simt.
Vreau sa va mai spun ca ,cunosc multe persoane care atunci cand ies in oras se incalta cu tocuri si sunt foarte elegante.Ma bucur tare mult ca nu tin cont de gura lumii si fac numai ce vor,eu daca as proceda la fel lumea s-ar uita la mine ca la circ.Pentru ca sunt obisnuiti numai atunci cand ai vreo ocazie sa te vada pe tocuri,imi place sa am diferite incaltaminte cu toc si va recomand si voua dragelor sa purtati tocuri atunci cand vreti si sa nu tineti cont de gura lumii.





''Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!”



Pe curand!!!

2 comentarii: