Pagini

joi, 11 decembrie 2014

Barbieritul nu intotdeuna le da bataii de cap...

Din cele mai vechi timpuri cat si in  ziua de azi majoritatea barbatilor de varsta a doua folosesc pamatuf pentru barbierit.Acest lucru se datoreaza faptului ca are parul moale si flexibil prin care  face o spuma si barberitul este mult mai usor.
Asa ca si sunt in cautarea unor produse de barbierit ,nu mare mi-a fost mirarea ca am gasit un site minunat cu diverse produse pentru sexul masculin.''Mos Craciun'' va fi un pic mai bogat anul acest si vreau sa fac un cadou minunat cel mai bun si recunoscator sot,care intotdeauna a avut grjja de mine,nu ma lasat la greu in momentele cele mai importante si vreau sa ii fac o surpriza minunata si sa-l surprind tot odata ,la achizitionarea produselor preferate de pe site-ul Pamatuf.ro.
Nu foloseste pamatuf,pentru ca nu ii place dar in schimb este fanul numarul unul produselor de ras si afteshave-ului datorita acestor produse,are fata mult mai fina ,firele de par sunt moi si barbieritul e mult mai simplu.
Afteshave se foloseste dupa barbirit dupa cum stiti,dar unele persoane se ma da cu aceasta''crema'' si atunci cand ies in oras,pentru a mirosi mult mai frumos,sau mai folosesc si apa de colonie.
Pe acest site puteti lua diferite produse,de la pamatuf pana la gel de ras,afteshave si boluri,pana si cadoul minunat de Craciun.Am fost surpinsa datorita acestui lucru , deoarece produsele sunt foarte bine incadrate in imaginii  si ne da cat mai multe detalii in legatura cu acel produs pe care vrem sa-l achizitionam.



Eu am i-am luat acest afteshave care are un efect calmant dupa barbierit ,este pe baza de plante si contine chiar si vitamina E,care protejeaza pielea barbiei.






In acest material vezi gasi etapele unui barbierit perfect.Unele saloane de infrumusetare au adoptat acest stil care ofera clientilor de sex opus,barbierit ,pensat ,spalarea podoabei capilare cat si masaj facial si optional la alegerea clientului si cererea lui ,masaj al spatelui si mainilor,apoi clientul poate reveni cu aceiasi placere si entuziasm.

Sunt foarte prompti in legatura cu comanda si ajunge foarte repede la destinatie,prin curier.
Asadar pentru a oferi persoanei dragi un cadou minunat va recomand cu caldura acest site unde puteti gasi produsele preferate si cadoul minunat.
Voi ce pentru ce cadouri optati?imbracaminte sau ceva care ii va fi de folos la aranjarea lui.Nu uitati ca si varului,nepotului,unchilui ,bunicului ii puteti gasi cadoul potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu