Pagini

miercuri, 3 decembrie 2014

Boxa wireless

Nu de mult timp a aparut reteaua fara fir,wireless-ul, sunt retelele  de aparate si dispozitivele interconectate prin unde radio si alte metode fara fir,te poti conecta la distante mici dar si la distante mari ,depinde de caz. Aceste conexiuni sunt din ce in ce mai populare ,deoarece ele rezolva problema firelor care sunt intinse prin casa. In ziua de azi sunt multe moduri prin care te poti conecta la baza de date, le voi enumera pe cele mai cunoscute:   Wi-Fi, 3G,Bluetooth.
Nu de mult timp ne-am achizitionat si noi o astfel de boxa ,era si pacat daca tot aveam aceasta retea.

I-a atras sotului,atentia si a fost si este adeptul lucrurilor care functioneaza prin aceasta retea.
Desi la prima vedere pare să fie o simplă boxă wireless,sub carcasa,si cum se vede si intr-o parte , se afla sistemul prin care puteti reda ,muzica, filmele, jocurile ,chiar si in incaperile mari se pot auzi sunetele daca driverele sunt reglate corect pentru a produce sunetul dorit,clar si la orice volum ar fi.
Recomand aceasta boxa ,deoarece, are un microfon incorporat care va puteti bucura de apelurile hands-free, si video chat-uri cu ajutorul retelelor de socializare Skype, Google Hangouts si Face Time,fie ca sunteti aproape sau in indepartare,bucatarie,sufragerie, conversatiile se vor auzi tare si clare.
Poate reda sunete mai mult de 15 ore datorita acumulatorului Li-Ion integrat,pentru ore intregi de distractie .
O boxa care va poate reda pana la 15ore, cu o singura incarcare la calitatea sunetului foarte buna.
Noi ne-am achizitionat aceasta boxa,portabila,din magazinul gadgeturi,care aici puteti gasi o gama larga de produse, ele sunt enumerate prin categori,in  categoriile purtabile ,audio-video,incarcare si casa si birou,nu in ultimul rand e categoria joaca puteti  vedea,achizitiona ,produsele care vi le doriti. 
Am ales sa intram in categoria audio-video si am gasit produsul dorit,la pretul avantajos care il avea ,si culorile dorite bineinteles ,are garantie 2 ani , e o boxa performanta cu un design modern, atragator si careva  fi usor de transportat oriunde.
Sistemul de led-uri cu care este acoperita boxa si care pulseaza in ritmul muzicii,fac o adevarata distractie pentru cei care vor sa se relaxeze,intr-un mod cat mai original.
Cu aceasta ocazie va pot spune ca sunt tare incantat de ceia ce am ales si puteti intra si voi in magazinul online pentru mai multe informatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu