Pagini

miercuri, 16 martie 2016

Cenusareasa si pantofii ei de la CarminShoes.ro

Cenușăreasa e o fata foarte harnica care muncește mult,iar surorile ei rad de ea si o chinuie.Într-o zi a ieșit in gradina casei pentru a-si uda floricele si o păsărică i-a șoptit cu glasul dulce si lin,ca deseară va fi bal printul își cauta soția.Ce statu ea sa se gândească,ca nu are cu ce se îmbracă,cu ce se încalță dar ar vrea sa ajungă acolo poate norocul ii va surâde si ei, si nu va mai fi așa de chinuita.In casa ei era mare zarva surorile ei își probau rochiile,pantofi,făceau parada modei ca nu știau cu ce sa se îmbrace,la ce ținută sa se oprească, iar ea stătea si le călca pe toate, la comanda lor.Toată ziua o pedepseau ii dădeau sarcinile cele mai grele,numai ca sa nu iasă din casa.

Veni ziua cea mare.Mama se uita la fetele ei cum își făceau ultimele retușuri,numai ca pe Cenușăreasa a pedepsit-o atât de aspru încât sa nu poată îndeplini aceasta sarcina.Dar cum ea are un înger păzitor care ii sare mereu in ajutor ori de cate ori a avut probleme nici de aceasta data nu a uitat-o si a venit la ea.Ia adus o rochie foarte eleganta,o pereche de pantofi stiletto cum nu mai văzuse lumea pe acolo si aranjata foarte frumos de nimeni nu o mai recunoștea.Sarcina i-a îndeplinit-o tot aceea pasarica care i-a șoptit de acest bal,sa adune toate grăunțele din cenușă.


Ajunsa acolo,toată lumea dansa iar surorile ei erau chiar la intrare in palat,sa nu cumva sa apară.Cum a pășit in interior aceasta mica prințesă,toată lumea se uita la ea,din cap pana-n picioare.Printul de îndată a luat-o la dans,ia plăcut foarte mult de ea,de la mirosul de parfum pe care îl avea,pana la make-up,coafura,rochie si pantofi, parca nu mai văzuse o astfel de fata,era înnebunit.Dar de odată a fugit din bratele lui si pe scări si-a pierdut pantoful ei,norocos.Printul a doua zi a fost prin toate satele si a cautat persoana căreia i se potrivea pantoful norocos,numai ca nu o găsea.Ii rămăsese o singură căsuță ,care era mai sărăcăcioasă dar aici sperând sa fie cu noroc.Cenușăreasa era pedepsit-a ,ieșise afara surorile ei...dar păsărica i-a șoptit printului si de aceasta data ,iar pantoful i s-a potrivit.Ele murind de ciuda ,ca a ieșit din casa si a avut o ținuta foarte tare frumoasa de la cucerit pe print.

Păsărica i-a adus Cenușăresei o pereche de pantofi dama dintr-un magazin foarte specializat unde ve-ți găsi încălțăminte romanească ,din piele naturala 100% care creează sandale,pantofi ,cizme,ghete...Cu peste 10 ani de experienta Carmin Shoes oferă tuturor doamnelor si domnișoarelor încălțăminte de calitate,comode la un preț foarte accesibil fiind in pas cu moda.Aceasta păsărica chiar i-a făcut o surpriza tare minunata Cenușăresei pentru ca a scapăt-o de pedepse iar acum va fi liniștită alături de printul ei.

Exact după citatul lui Marilyn Monroe s-a ghidat si ea acum:''Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea'' .Într-adevăr pantofii sunt unul dintre cele mai de preț accesorii ,ii putem găsii peste tot in piețe ,magazine unde este foarte mare alergătura este greu(dar distractiv) sa-ți găsești perechea potrivita ,dar atunci când o găsești te simți cu adevărat o regina.Indiferent de costumația pe care o ai,ca ai ales-o bine sau nu ea ,ei ies in evidenta si cu siguranță nu vei mai fi aceea persoana care ai fost.O femeie poate fi sexy,timida si fermecătoare cu pantofii care ii poarta.

In magazinul online pantofi puteți găsi tot ce va doriți.Pantofi de toate felurile,sandale si multe alte categorii după care noi suntem tare înnebunite.Cred ca nu este persoana căreia sa nu-i placa pantofi ,fiecare dintre noi are cate o mică pasiune:pantofi ,make-up sau manichiura sunt printre puținele lucruri menționate care noua ne plac.Oricât de multi am avea tot nu ne saturam de ei,din zi in zi ies modele noi si achiziționam ceea ce ne place. Încă un citat celebru care îmi place tare mult a lui Coco Chanel:„O femeie cu pantofi frumoși nu este niciodată urâtă.”Cred ca are foarte mare dreptate.Oricare ar fi felul tău cu pantofi potriviți ești foarte frumoasa.Pantofi stiletto sunt foarte feminini si ies in evidenta fie ca porți o pereche de blugi sau rochie de seara.

Fie ca iți plac culorile deschise sau cele închise tocul înalt sau mic aceștia ii putem purta la ocazii speciale,birou sau oriunde dorim noi.Dar puține dintre noi știm ca atunci când purtam o pereche de pantofi cu tocul mai mic 3cm încep sa apar durerile de spate.Sau atunci când mergem la un eveniment ar fi bine sa ne gândim cu ce ne îmbrăcam ziua si sa ne încălțam cu o pereche de pantofi nu foarte înalți daca vrem sa stam seara pe toc înalt sau daca nu invers ziua înalți si seara mai micuți ,pentru ca altfel nu vom putea rezista.Seara se poarta culorile arginti ,auri si ziua colorați acum fiecare cu preferințele ei.

La Carmin Shoes găsești
Ceea ce iți dorești
Un pantof cu toc înalt
Pentru tine cu mult drag
O sanda foarte draguță
Pentru o persoana draguță

Chiar si online poți comanda
Ceea ce tu nu aveai
La un preț foarte mic
Un pantof cu mult chic
In culori catifelate
Pentru persoane stilate.


Acest articol participa la Spring SuperBlog2016.

28 de comentarii:

  1. interesanta si inedita prezentare de pantofi.succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumosi pantofii,un magazin unde diversitatea,frumusetea,eleganta isi dau mana!

    RăspundețiȘtergere
  3. povestea Cenusaresei ... reinventata! Interesanta povestea si referitor la magazin, am vazut ca au produse foarte interesante

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bucurie ar fi pe cenusareasa sa poarte asemenea minunatii !

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragut articolul si poezia. Potrivita pentru Ziua internationala a poeziei :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru articol imediat intru sa vad ofertele

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesant articolul si plin de informatii utile!!

    RăspundețiȘtergere
  8. imi plac mult pantofii ,mai ales cei stilleto...iar povestea Cenusaresei e f frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  9. imi plac mult pantofii ,mai ales cei stilleto...iar povestea Cenusaresei e f frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt superbi pantofi ,iar povestea Cenusaresei este minunata !

    RăspundețiȘtergere
  11. O poveste frumoasa,multumim pentru informatii

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiam de magazinul acesta online dar vad ca au modele foarte frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt superbi pantofi ,iar povestea Cenusaresei este minunata !


    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte frumoasa povestea dar si pantofii

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumosi pantofii, perfecti pentru orice Cenussareasa

    RăspundețiȘtergere
  16. vad ca au modele pentru toate varstele si gusturile asa ca ma voi uita mai atent la ei, poate imi gasesc si eu o pereche de pantofi

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi-a placut mult articolul dar si mai mult imi plac pantofii. Cred ca orice fata devine printesa daca e incaltata cu pantofii potriviti.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pantofi, de poveste, foarte ffrumos

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte frumoasa prezentarea pantofilor, mai convins :)

    RăspundețiȘtergere