Pagini

marți, 29 martie 2016

Laptop-urile Dell cea mai buna alegere

Am de vreo doi ani un laptop care abia, abia mai merge îmi fac treaba cu el, dar din păcate cred ca o sa mă părăsească, cînd îmi e lumea mai dragă. Am vrut sa îmi iau de Black Friday dar..nu am avut banutii necesari atunci erau prea multe oferte care îmi fugeau ochii si nu ştiam care sa fac comanda prima data. Dar acum cîteva zile am văzut ca iarăşi mi-a făcut figuri si m-am decis sa caut laptop ca nu as vrea sa pierd concursurile la care particip.
Prin magazine, nu prea m-am dus pentru ca am început sa fiu din ce în ce mai grea si am început sa caut online am văzut multe oferte avantajoase, laptop-uri bune dar unele dintre ele si scumpe.Dar unul mi-a atras atentia in mod special Laptop Dell cred ca este cea mai buna alegere pentru mine. Si m-am decis sa vi-l prezint si vouă sa îmi spuneţi ce părere aveţi: Intel Core 2 Duo P8700 2530 Mhz; 2 GB DDR2; 160 GB SATA; Ecran 14", WXGA 16:10 1280x800; Intel HD Graphics Shared; DVD RW; nu are webcam; -; Black; OS Optional . Eu cred ca ar fi potrivit pentru mine, nu vreau sa-mi instalez cine ştie ce programe numai cele uzuale si sa-mi pot face treaba. Am vazut ca are o garantie de 12 luni, timp în care sper sa nu păţească ceva.

Laptop-urile au început sa fie din ce în ce mai căutate, deoarece le putem lua cu noi peste tot, sunt uşor de transportat, nu sunt foarte grele si foarte necesare. Tehnologia a început sa avanseze de la o zi la alta cu dimensiuni, culori, memorie si toate lucrurile care mai sunt necesare.
Pe acest site am văzut unele mult mai performante dar din păcate momentan nu pot dispune de prea multi banutii si mi-l iau acum pe acesta. Sunt unele mult mai bune la preţuri promotionale si foarte avantajoase. Comanda îmi va fi livrată prin curier numai in cateva zile. Si nu am sa mai stau sa mai ma chinui cu acesta. Pot viziona filme online linistita,pot face CD-uri si multe altele.

Voi aveti laptop-uri ?ce spuneti de alegerea făcută de mine?

3 comentarii: