Pagini

luni, 14 martie 2016

Mereu cu...Farmec


Macul este cunoscut ca o planta care poate provoca somnolenta, dar nu va puteți da seama cat de bun este.Atât in arta culinara, in cosmetica si sursa de creativitate pentru pictori, scriitorii, muzicienii , medici.Daca in urma cu câțiva anii era o planta doar de admirat treptat acesta a început sa fie cat mai cautat..creste peste tot,chiar si pe marginea drumului si ne minunează cu florile lor roșii care ies foarte bine in evidenta. Semințele de mac au fost folosite încă din Grecia Antica la calmarea durerilor, iar in China la prepararea țigărilor cu opiu.Fitoterapia pe baza de petale mac are efect emolient, calmant al tusei,iar petalele au efect sedativ. In cosmetica macul este folosit pentru menținerea prospețimii tenului,îmbătrânirii si efect anti rid.
Remediile naturiste cu mac se pot administra atât intern cat si extern.


De mica m-am obișnuit sa am grija de mine,atât cu hăinuțele pe care le port cat si de igiena mea care e cea mai importantă.Am văzut la bunica si mama toate aceste lucruri iar cu timpul încet,încet am început si eu sa practic acest lucru.E vorba de îngrijirea tenului care e cel mai important.Atunci când ai un ten curat si luminat parca ești privit altfel(asta e părerea mea),toate ușile ți se deschid si ești foarte mult apreciat.Acest procedeau sa ai grija de tine, care e cel mai important, nu este foarte greu.Achiziționezi produsele potrivite tenului tău si te poți apuca de îngrijirea zilnica.

In vremurile trecute nu erau atât de multe creme pe care le puteai folosi,iar bunica si mama aveau modul lor de îngrijire si tot erau frumoase.Nu ca acum nu ar fi.Masca cu miere, care era cea mai întâlnită, o foloseau pentru ten la estomparea ridurilor, eliminarea imitațiilor si acneei mai e buna pentru hidratare si pentru întinerirea tenului.Se prepara in funcție de tipul de ten pentru ten normal miere cu infuzie de mușețel, pentru ten gras cu zeama de lamai si ten uscat cu ulei de măsline.Pentru îndepărtarea punctelor negre avea alte metode care si acum o folosește din când in când,masca cu albuș de ou.Amesteca un albuș de ou cu o linguriță de miere si ulei de măsline iar apoi lasă sa acționeze pe fata timp de 15 min.Apoi se clătește.

Aceste remedii sunt printre puținele care îmi aduc aminte acum, ca aveau mult mai multe printre care se mai număra si masca cu castravete pentru revitalizarea tenului.Dar acum avem noroc cu Farmec care au produse de foarte buna calitate, la preturi foarte acceptabile.
De când am aflat de Farmec,mereu am avut parte numai de surprize si am folosit cu mare încredere produsele achiziționate.Am folosit de foarte multe ori produsele pentru ten,care au dat rezultate foarte bune.Dar de când a apărut gama Gerovital Plant nu ma pot dezlipi de acestea.După cum le este si denumirea va puteți da seama ca totul este numai din plante,iar acestea sunt la mare căutare.Puteți găsi produse pentru corp, ten si par toate pe baza de plante.De curând mi-am achiziționat apa micelara hidratanta care poate fi folosita pentru ten mixt si normal.Are un miros foarte plăcut. Acesta se poate aplica atât pe fata cat si pe gat si decolteu.Nu-l voi înlocui prea curând.


Cu noua crema hidratanta voi fi mereu frumoasa iar pielea mea va fi supla.
Uleiul organic din flori de mac are avantajul de a proteja tenul si pielea de stresul urban.Se folosește zilnic după aplicarea primului procedeu, lapte demachiant sau cum fac obișnuiesc eu apa micelara.Toate produsele din aceasta gama sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea. Produsele sunt hipoalergenice fără parabeni sau conservanți.Eu cu aceste produse am aflat secretul frumuseții.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

4 comentarii:

  1. as dori sa probezi si eu aceasta crema

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu sa incerc acest produs, mi se pare tentant, si daca e si Farmec e si mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Farmec este una dintre cele mai bune firme de cosmetice din Romania, pur si simplu o ador

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubesc Gerovital Plant,recomand cu incredere.

    RăspundețiȘtergere