Pagini

vineri, 25 martie 2016

Produsele Loncolor pentru par...


In urma cu cateva zile am fost sunata de curier pentru a-mi inmana un colet ,dar surpriza...nici nu stiam ce se afla ,nu ma asteptam asa de repede sa primesc produsele Loncolor pentru ingrijirea parului.Pana acum cei drept nu prea foloseam produse de par, dar cum l-am primit am inceput sa ma documentez si sa incep testarea lor.In colet am gasit un tricou,o crema de maini nutritiva ,masca pentru ingrijirea parului ,masca pentru par vopsit ,crema pentru ingrijirea parului fara clatire si 4 cutii de vopsea ,2 fiind diferite.

De Loncolor am auzit de la multe persoane ,ca fiind o firma foarte buna cu produse de buna calitate. Dar daca eu nu cumparasem nu aveam de unde sa stiu si acum chiar mi-am dat si eu seama cat de bune sunt si ce par imi pot face.Imi pare atat de rau ca nu am cumparat mai de mult.Vopseaua cred ca nu am sa o folosesc prea curand deoarece eu fiind graviduta nu stiu daca am voie ,dar am sa va arat un review cu ea dupa ce se va vopsi cumnata mea.Cand aveam cateva luni(2-3) o vecina a venit sa o vopsesc si nu prea suportam acel miros tare si persistent ,dupa ce a plecat mi-a fost un pic rau si am zis ca nu vreau sa mai ma vopsesc ....ce sa ma spun ca nici mirosul de parfum nu-l suport.Pe al meu sot il dau afara cand se da cu el. :))

Inainte de a ramane graviduta imi cadea parul foarte mult,gaseam peste tot prin casa si nu stiam ce sa mai fac.Nu faceam nici un tratament.Dar acum daca am primit aceste produse vreau sa va marturisesc ca le folosesc cu mare drag si nu m-as desparti de ele.Sunt foarte usor de aplicat.Aplicati pe palme oricare din produse ,il omogenizati un pic si il aplicati la radacina ,dupa il puteti pieptana pentru a se distribui uniform.Au un miros foarte placut ,pe mine chiar m-au innebunit.

Aceasta masca pentru ingrijirea parului se aplica numai dupa ce va spalati la cap,odata pe saptamana e recomandat.Va spalati bine pe cap ,va clatiti de sampon apoi aplicati aceasta masca ,o lasati sa actioneze cateva minute 2-3 apoi clatiti bine.E foarte buna.Eu ma spal cam de 2 ori pe saptamana dar nu folosesc de fiecare data crema am respectat instructiunile de pe ambalaj .Imi lasa parul destul de moale si placut la atingere.Aceasta crema promite sa regenereze parul degradat datorita continutului sau de proteine din extrase de lapte și provitamina B5.


Dupa fiecare spalare folosesc feonul ,nu prea mai suport sa stau asa umeda la cap.Al meu sot este foarte grijuliu si ma ajuta foarte mult ,are grija de mine si ma usuca ca ii este mila de mine atunci cand ma chinui ...nu este foarte lung ,dar nu prea mai pot ca obosesc repede.Dupa ce se usuca bine aplic crema pentru ingrijirea parului Loncolor ,care este fara clatire.La fel ca si celelalte produse se pune o cantitate in palme ,se omogenizeaza si se aplica pe par .Are rolul de a hidrata parul.


Crema de maini Loncolor o folosesc si eu si sotul ,are un miros foarte,foarte placut si intens.Iti lasa mainile moi si foarte catifelate.Am renuntat sa mai folosesc cremele pe care le aveam pe aceasta care ne place extra ordinar de mult .Ne imparfumeaza toata camera atunci cand o aplicam pe maini.Sotul avea inainte mainile foarte aspre dar de cand foloseste aceasta crema parca le are mult mai moi si fine.


Masca pentru parul vopsit
nu am folosit-o inca ,dar nu stiu cand o voi folosi.




Voi folositi produse de ingrijirea parului de la Loncolor?Ce parere aveti?

17 comentarii:

  1. Te prinde foarte bine aceasta nuanta! Esti foarte draguta ;)

    Andraxela - Vox of Vanity
    https://voxofvanity.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa le incerc si eu...folosesc doar vopseaua!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu le folosesc si sunt fosrte multumita de ele! Eu folosesc si un ulei de masline pentru par. Daca doresti sa afli parerea mea despre el, te invit pe blog.
    De vopsit inca nu m-am vopsit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa culoarea si tu esti tare dragalasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi plac mult produsele loncolor.Ești o graviduta frumoasă foc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai o podoaba capilara foarte frumosa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am mai folosit de multa vreme, dar acum am inceput sa ma vopsesc din nou, dupa vreo 5 ani de pauza, asa ca o sa am nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti superba , am folosit produse Loncolor si am fost multumita de ele .

    RăspundețiȘtergere
  9. frumoasa culoare iti sta super bine ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Folosesc crema de maini si masca de par. Sunt bune, sunt multumita de ele. Vopseaua am folosit-o in trecut si a fost si ea ok, acum caut o noua nuanta de par sa ma fac si sunt indecisa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vopseaua am folosit-o in trecut si a fost si ea ok, de atunci o folosesc

    RăspundețiȘtergere
  12. Inca nu am folosit o masca pentru par vopsit, dar intentionez sa fac acest lucru, cat de curand.
    Cu Loncolor imi vopsesc parul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am folosit vopseaua de par, crema de maini si alte produse din aceasta gama si am fost multumita ,

    RăspundețiȘtergere
  14. Folosesc vopseau loncolor de ani de zile, imi plac nuantele lor, si calitatea produselor. Crema de maini inca nu am incercat, dar caut de ceva vreme o soliutie pentru mainile aspre, asa ca ramane sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  15. Numai Loncolor folosesc.Nu stiam ca exista si o crema de maini Loncolor. O voi cumpara cu siguranta

    RăspundețiȘtergere
  16. FOARTE BUN ARTICOLUL ,CAT DESPRE GAMA DE VOPSEA LONCOLOR O IUBESC,FOLOSESC DE MULT TIMP SI SUNT FOARTE INCANTATA SI MULTUMITA DE ACEASTA VOPSEA

    RăspundețiȘtergere