Pagini

marți, 29 martie 2016

Review-produsele Gerovital pentru ten

Am primit acest set de ceva timp si am inceput sa folosesc aceste produse minunate.Mi se par destul de bune si chiar apar rezultatele de la prima utilizare.V-am mai prezentat si in alte articole produse cosmetice dar m-am tinut de mult timp sa vi le prezint si pe acestea,care merita laudate si bine inteles testate.

Setul contine: crema -masca calmanta si regeneranta
fluid de curatare si demachiere fata si ochi


Crema masca calmanta si regeneranta- are proprietati de hidratare ,hranire si regenerare. Masca contine principii active cu acțiune antiiritantă ,ce e recomandata pentru tenul iritabil, pentru calmarea iritațiilor epidermei. Uleiul de avocado, untul shea, untul de cacao, ceara de albine emoliază, hidratează și reconstruiesc pielea în profunzime.Vitamina A, cu proprietăți antiradicalice, potenţează acțiunea regenerantă, calmantă a măștii. Se aplică pe faţă , gât, decolteu, dimineaţa şi seara. După 10-15 minute se îndepărtează cu un disc demachiant numai surplusul care nu a pătruns în piele.                                     Parerea mea: inca de la prima utilizare acest produs mi-a placut pentru ca miroase frumos si intra foarte bine in piele.Pielea ramane catifelata si tenul parca e mai fin.


Fluid de curatare si pentru fata si ochi-formula fluidă, asocierea substanțelor emoliente blânde și a ingredientelor cu acțiune calmantă o recomandă inclusiv pentru curățarea tenului sensibil.
Zanthalene este extractul ecocertificat obținut din fructele de piper Sichuanreduce senzația de prurit, iritațiile și disconfortul de diferite origini ale pielii sensibile. Uleiul de măsline înlătură cu delicatețe impuritățile și reface filmul hidrolipidic protector al pielii.Fluidul se aplică pe faţă, gât şi decolteu, dimineaţa şi seara, se masează uşor pentru emulsionarea impurităţilor și se îndepărtează cu un disc cosmetic.       Parerea mea:fluidul de curatare este putin mai lichid decat o lotiune.Il folosesc de multe ori pentru demachiere ,curata bine si nu irita ochii.


Farmec intotdeauna a avut si va avea produse bune,de curand am aflat de noua gama Gerovital Plant care am scris aici si cred ca in curand o sa le testez si pe acestea.Parerea mea despre ele o voi impartasi tot cu voi.

Voi ati folosit aceste produse?cum vi se par?

10 comentarii:

  1. Masca e tentanta.Eu am incercat o crema din gama Gerovital Derma + si am fost multumita de ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Crema matifianta o am si eu e f buna o folosesc de ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador produsele din gama Gerovital , sunt foarte bune . Folosesc si eu multe dintre produsele acestei game .

    RăspundețiȘtergere
  4. interesant acest articol, imi plac produsele din gama Gerovital

    RăspundețiȘtergere
  5. Este foarte buna aceasta gama, o am si eu si sunt multumita de ea.Fluidul de curatare intr-adevar nu irita si curata bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac produsele Gerovital pentru ca sunt de calitate .

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsele Gerovital sunt foarte bune. Le folosesc si le recomand

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt bune imi plac si le am folosit

    RăspundețiȘtergere