Pagini

marți, 2 decembrie 2014

Cadourile pereferate de sarbatori

Pentru mine cadoul trebuie gandit,cumparat,ambalat si oferit cu aceiasi placere.Din punctul meu de vedere el trebuie sa fie frumos , util si sa provoace o adevarata placere celui care il primeste.Uneori citim ''gandurile''celor care isi doresc un anumit cadou,il  cumparam din timp si il pastram pana la momentul potrivit si astfel evitam si aglomeratia din magazine in preajma sarbatorilor,exceptie fac florile,care ele nu pot fi cumparate din timp .
Am gasit ceia ce cautam Karin gifts e site-ul cadourilor minunate,pentru familie,prieteni si ne putem face cadouri oricand,ori de cate ori simtim nevoia sa ne indulcim cu produse de calitate. Nu trebuie sa asteptam cate o zi festiva,un eveniment mai deosebit ,pentru a darui persoanei dragi un cadou la care nu se astepta,nu poate fi amanare daca lui ii trebuie chiar in momentul respectiv(ma refer la lucrurile gospodaresti,cum ar fi o pereche de manusi de bucatarie).
De obicei nu achizitionez daruri costisitoare chiar daca avem situatie materiala buna,prefer cadoul de calitate in primul rand si frumos aranjat,prin urmare, nu este o dovada de bun gust si poate mai tarziu creea conflicte.

Am ales acest cos de cadouri elegant cu diferite specialitatii ,cel mai mult ma incantat ideea ca e ambalat si decorat manual ,in spiritul Cracinului si gata de a fi oferit in preajma sarbatorilor de iarna .Nu obisnuiesc sa fac cadouri pe lucrurile care le am in casa si nu imi plac,consider ca e un lucru urat,le putem oferi fara a fi vreo ocazie speciala numai daca persoanei respective si le doresc si ii plac dar fara a face exclamatii la adresa lor''ca sunt urate,''nu imi plac''.
Un cadou valoreaza mult,daca este oferit la timp ,adica in ziua in care are loc evenimentul, ca apoi nu mai are acelasi farmec,parerea mea e ca , si ambalajul este tare important , obisnuiesc sa am prin casa panglici si hartii frumos colorate ,care le cumpar ori de cate ori am ocazia,ca nu as vrea sa raman in pana.
Nasiilor ,persoanelor dragi din viata mea obisnuiesc sa mai cumpar pe langa cadoul propriu zis si cate un buchet de flori ,care are mi se pare un gest frumos,cu putin efort si imaginatie in anotimpurile calde poti oferi flori chiar din gradinita ta.
Acest cos cu cadouri de sarbatori  pare un pic mai bogat deoarece contine atat specialitatiile dulci cat si un vin demisec revigorant,o cafea aromata si un sortiment special de ceai verde .
Deseori cadourile pe care le-am oferit s-au deschis in fata mea,am avut surprize placute dar si neplacute,faptul ca protesteaza ca e prea scump sau ca nu trebuia,sunt obisnuita,cel mai rau lucru e atunci cand persoana respectiva iti spune in fata ca nu ii plac''bibelourile'' ca are o orare,atunci chiar te simti aiurea.Cu bun simt ne putem multumi cu cea ce am primit si ne vom ascunde nemultumirea,in nici un caz nu vom spune ce sa fac cu aceasta sampanie?? ca mai am inca 10.

Voi ce cadouri ati ales pentru sarbatori?


Un comentariu: